Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2017 14:31

Στο… κυνήγι της τρίτης θέσης

Γράφτηκε από τον
Στο… κυνήγι της τρίτης θέσης

Οχτώ στροφές έμειναν για να ολοκληρωθεί η κούρσα στην Α1 τοπική Μεσσηνίας και η μάχη για τον τίτλο, αλλά και την άνοδο καλά κρατεί.

Ομόνοια και Σπερχογεία συγκατοικούν με 39 βαθμούς στο ρετιρέ, ενώ την προνομιούχο τριάδα συμπληρώνει το Ασπρόχωμα με 34 βαθμούς. Νιώθει όμως την ανάσα του Αίαντα (32 β.) και του Ηρακλή (31 β.), ενώ και ο Ακρίτας Κορώνης (28 β.) διατηρεί ελπίδες. Με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, η δυάδα Ομόνοια - Σπερχογεία δύσκολα θα "σπάσει", οπότε το ενδιαφέρεται στρέφεται στο ποιος θα πάρει το τρίτο εισιτήριο για την Α' τοπική. Ασπρόχωμα, Αίαντας, Ηρακλής ή Κορώνη; 

Οι προσεχείς αγωνιστικές θα δώσουν την απάντηση, μιας και περιλαμβάνουν ντέρμπι των πρωτοπόρων. Την Κυριακή ο Ηρακλής θα ανταμώσει με τον Αίαντα και η Ομόνοια με το Ασπρόχωμα.  Μετά τη διακοπή λόγω των Αποκριών, θα παίξουν Ασπρόχωμα - Ηρακλής και στην 21η αγωνιστική Ηρακλής - Ομόνοια.

Στα αξιοσημείωτα ότι η Κορώνη θα υποδεχτεί διαδοχικά Αίαντα (22η αγωνιστική), Ασπρόχωμα (23η αγωνιστική) και Ηρακλή Καλαμάτας την προτελευταία αγωνιστική, αλλά έχει να παίξει και στην Καλαμάτα με την Ομόνοια την 24η αγωνιστική.

 

Μετά την εντός έδρας ήττα όμως από τη Μικρομάνη έχασε έδαφος και για να καλύψει το -6 από την τρίτη θέση, χρειάζεται το απόλυτο στην έδρα της.