Τετάρτη, 23 Οκτώβριος 2013 19:34

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Μία νίκη και μία ισοπαλία ο απολογισμός στην Αργολίδα

Γράφτηκε από τον

Μία νίκη και μία ισοπαλία ήταν ο απολογισμός των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Μεσσηνίας στους αγώνες που έδωσαν σήμερα εκτός έδρας με την ΕΠΣ Αργολίδας.

Οι νέοι κέρδισαν με 3-0 ύστερα από εξαιρετική εμφάνιση και έκαναν το "2 στα 2", ενώ οι παίδες έμειναν στο 1-1 αφού δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά.
Τα παιχνίδια ήταν για τη 2η αγωνιστική του 9ου ομίλου του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων.
Ας δούμε την εικόνα κάθε αγώνα:
ΠΑΙΔΕΣ
Η μικτή ομάδα της Μεσσηνίας μπήκε δυνατά στον αγώνα και προηγήθηκε με 0-1 στο 30' με πλασέ του Καραχάλιου. Στη συνέχεια συνέχισε να υπερέχει και έχασε κλασικές ευκαιρίες με τους Σαρδέλη και Αντεμάι. Τελικά στάθηκε άτυχη και δέχθηκε την ισοφάριση στο 78'.
ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Καλογερόπουλος, Συρμπόπουλος, Τσιλιγωνέας, Πετράκος, Μπούνας, Μπάκας, Καραχάλιος (41' Κανιώρος), Αντεμάι, Κάππος, Σαρδέλης (70' Τριανταφυλλάκης), Παπαθεοδωρίδης (60' Φασουλής).
ΝΕΟΙ
Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα, με τους φιλοξενούμενους να επηρεάζονται για λίγα λεπτά εξαιτίας του τραυματισμού του Βέλμαχου.
Το σκορ άνοιξε στο 55' μετά από σέντρα σουτ του Λάγιου και κεφαλιά του Παπαδόπουλου (0-1). Στο 70' η ΕΠΣ Μεσσηνίας διπλασίασε τα τέρματα της με ατομική ενέργεια και πλασέ του Μάλαμα. Το τελικό 0-3 έγινε στο 88' ύστερα από κόρνερ του Στυλιανόπουλου και απόκρουση των αμυντικών, ο Γιαννής με φοβερό σουτ από 30 μέτρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
ΝΕΟΙ: Εξαρχάκος, Γιαννής, Στυλιανόπουλος, Μπάντης, Δούβας, Μάλαμας, Παπαδόπουλος, Βέλμαχος (30' λ. τρ. Παπαγιαννέας), Λάγιος (75' Παπαθεοδώρου), Νικολόπουλος, Σταματόπουλος (55' Αλεξανδρόπουλος).
Διαιτητές ήταν οι Μανούχος, Κόλλιας και Δαρσινός από την Αργολίδα.
* Στα άλλα ματς του ομίλου η ΕΠΣ Λακωνίας νίκησε την ΕΠΣ Αρκαδίας με 6-2 στους νέους, ενώ οι παίδες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.