Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017 14:15

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αποφασισμένοι για νίκη με Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αποφασισμένοι για νίκη με Μιλτιάδη

Χωρίς βαθμολογικό κέρδος επέστρεψε την περασμένη Κυριακή από την Μεσσήνη ο Τέλλος Άγρας ο οποίος έχασε με 3-0 από τον Πάμισο.

Έτσι η ομάδα των Γαργαλιάνων παρέμεινε στην 13η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και έμεινε χωρίς εκτός έδρας νίκη για ακόμη ένα παιχνίδι.

Ο Τέλλος Άγρας βρίσκεται 8 βαθμούς πάνω από την 15η ΑΕ Αβίας και βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή, με δεδομένο ότι θα μείνει στην Γ' εθνική η Πύλος και έτσι θα υποβιβαστούν μόνο δύο ομάδες από την Α' τοπική. 

Στους Γαργαλιάνους ωστόσο θεωρούν ότι η ομάδα έχει την δυνατότητα να σκαρφαλώσει αρκετές θέσεις πιο ψηλά στην βαθμολογία και αυτός θα είναι ο στόχος στις τελευταίες 11 αγωνιστικές. 

Άλλωστε στο ξεκίνημα του β' γύρου η ομάδα έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα και στην συνέχεια θα έχει ένα πιο βατό πρόγραμμα, που αν το εκμεταλλευτεί θα μπορέσει να ανέβει βαθμολογικά. 

Αμφίβολοι Τσίμπιτσης, Γεωργόπουλος 

Η άμεση συνέχεια περιλαμβάνει πάντως ένα ακόμη παιχνίδι με μια από τις ομάδες που είναι ψηλά στην βαθμολογία. Ο λόγος για το Κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι με τον Μιλτιάδη όπου οι «ερυθρόλευκοι» του Σπύρου Τσίκινη θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες. Στο στρατόπεδο της ομάδας των Γαργαλιάνων γνωρίζουν ότι ο φετινός Μιλτιάδης είναι δύσκολος αντίπαλος, ωστόσο υπάρχει αποφασιστικότητα προκειμένου να έρθει η νίκη που θα δώσει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση στην ομάδα για την συνέχεια. 

Αγωνιστικά πάντως τα προβλήματα δεν λείπουν από τον Τέλλο Άγρα καθώς οι Νίκος Τσίμπιτσης και Κώστας Γεωργόπουλος αποχώρησαν τραυματίες την Κυριακή από τη Μεσσήνη και η συμμετοχή τους στο Κυριακάτικο ματς είναι αμφίβολη. 

 

Από την άλλη επιστρέφει ο Νίκος Πατσιώτης που δεν είχε αγωνιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πάμισο.