Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 14:41

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: "Σε τοπικά ντέρμπι δεν παίζει ρόλο η βαθμολογική θέση", λέει ο Κ. Λαμπρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ισοπαλία 1-1 έφερε ο Μιλτιάδης την Κυριακή με τον τρίτο στην βαθμολογία Πανθουριακό στον Πύργο Τριφυλίας, εκεί όπου και φέτος είναι ιδιαίτερα δυνατός.

Οι «μελανόλευκοι» διατήρησαν το αήττητο στην έδρα τους όπου έχει 5 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 8 ματς (δεν υπολογίζεται η νίκη στα χαρτιά με Αρφαρά) σε ένα ματς όπου είχαν καλή παρουσία και θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και τη νίκη.

Η εικόνα της ομάδας και ο βαθμός άφησαν ικανοποιημένο τον Κώστα Λαμπρόπουλο που τόνισε: "Η ομάδα έχει χάσει αρκετούς βασικούς παίκτες ωστόσο δείχνει χαρακτήρα και είχε καλή παρουσία απέναντι σε μια από τις 2-3 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας».

Ο Μιλτιάδης πλέον έχει μπροστά του το τοπικό ντέρμπι με τον Τέλλο Άγρα στους Γαργαλιάνους που θα γίνει την Κυριακή στις 3.30 μ.μ. στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. 

Η βαθμολογία λέει ότι ο Τέλλος Άγρας είναι 13ος με 15 βαθμούς και ο Μιλτιάδης πολύ ψηλότερα, 5ος με 35 βαθμούς. 

Ο Κώστας Λαμπρόπουλος ωστόσο θεωρεί ότι η βαθμολογία δεν παίζει ρόλο σε ένα τοπικό ντέρμπι. "Όταν πρόκειται για τοπικό ντέρμπι δεν παίζει ρόλο η βαθμολογική θέση των ομάδων τη δεδομένη στιγμή. Συνήθως το αποτέλεσμα κρίνεται από άλλους παράγοντες όπως η μέρα που θα βρεθεί η κάθε ομάδα, η τύχη και η αποφασιστικότητα. Περιμένω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει", τόνισε ο τεχνικός του Μιλτιάδη.

 

Το ευχάριστο για την ομάδα του Πύργου Τριφυλίας είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών και όλοι οι παίκτες θα είναι στην διάθεση του προπονητή τους την Κυριακή.