Πέμπτη, 16 Φεβρουάριος 2017 15:28

Ασταμάτητο το Ασπρόχωμα το 2017

Γράφτηκε από τον

Με το πόδι πατημένο στο… γκάζι έχει μπει στο 2017 το Ασπρόχωμα και με έξι σερί νίκες βρίσκεται στην 3η θέση της Α1 που οδηγεί στην άνοδο. 

Η ομάδα του Βαγγέλη Σκουρλέτη μεταμορφώθηκε προς το καλύτερο στο δεύτερο γύρο, καθώς στις πρώτες 12 αγωνιστικές είχε μόνο 4 νίκες. 

6 σερί νίκες και κοντά στην άνοδο στην Α' τοπική 

Μετά την ήττα όμως με 1-0 από τη Σπερχογεία στις 18 Δεκεμβρίου, το Ασπρόχωμα δείχνει ασταμάτητο. 

Νίκησε κατά σειρά 2-0 τη Μικρομάνη, 1-2 το Πεταλίδι, 3-1 το Χανδριναϊκό, 0-3 το Νέο Αρι, 4-1 τον Αίαντα και το περασμένο Σάββατο με 5-3 το Δώριο. 

Ετσι πάει με τη ψυχολογία στα ύψη στο ντέρμπι της Κυριακής με την Ομόνοια, η οποία ισοβαθμεί με τη Σπερχογεία στην τρίτη θέση.

"Παίζουμε ελεύθερα χωρίς άγχος και σκοπός μας είναι να ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο που παίζουμε και από εκεί και πέρα ότι έρθει", η εξήγηση του Βαγγέλη Σκουρλέτη για το νικηφόρο σερί. Ο προπονητής του Ασπροχώματος ξεκαθαρίζει ότι: "Δεν τρελαινόμαστε για την άνοδο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαριστούμε σε κανέναν. Είμαστε στην τρίτη θέση και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο. Εχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι με την πρωτοπόρο, που είναι καλή ομάδα. Δεν λέει κάτι ότι έκανε κακή εμφάνιση με τον Αίαντα. Αυτό μάλλον θα την πεισμώσει. Με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο, πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη".

Κομπλέ με Ομόνοια 

 

Το ευχάριστο για τον Β. Σκουρλέτη είναι ότι δεν υπάρχουν απουσίες, μιας και επιστρέφουν οι Κουραμπάς, Τσίρμπας και Ζαφειρόπουλος που ήταν άρρωστοι.