Πέμπτη, 24 Οκτώβριος 2013 19:54

Χωρίς άγχος και με στόχο τη νίκη περιμένει ο Μεσσηνιακός την Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Ετοιμος για το ντέρμπι με την "Μαύρη Θύελλα" είναι ο Μεσσηνιακός τόσο από αγωνιστικής, όσο και από ψυχολογικής πλευράς. Απαντες σέβονται την Καλαμάτα και γνωρίζουν ότι είναι ένα από τα πιο δύσκολα ματς του πρωταθλήματος, αλλά δεν υπάρχει άγχος. Κάτι που φαίνεται από το κλίμα που επικρατεί στις προπονήσεις καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Ο προπονητής του Μεσσηνιακού Δημήτρης Τσάκωνας σημειώνει ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της και να πάρει τη νίκη. Αυτό είναι άλλωστε το ζητούμενο σε κάθε αγώνα και δεν αλλάζει κάτι τώρα που αντίπαλος είναι η "Μαύρη Θύελλα". Ξεκαθαρίζει δε, ότι οι δύο ομάδες θα είναι αντίπαλες μόνο για 90 λεπτά.
Η προετοιμασία για το ντέρμπι συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος, ενώ αύριο το απόγευμα οι "πράσινοι" θα γυμναστούν στη φυσική τους έδρα. Ο Δ. Τσάκωνας και οι συνεργάτες του Ε. Μάνα και Γ. Κατσούλης δεν σκοπεύουν να κάνουν πολλές αλλαγές στην 11άδα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι  η απουσία του τραυματία Μπεγέτη. Τη θέση του διεκδικούν οι Σπανός, Κουκούτσης, ενώ φανέλα βασικού ενδέχεται να πάρει και ο Μπιμπίρης σε περίπτωση που υπάρξει διαφοροποίηση στο σύστημα. Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες δείχνουν μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις και υπάρχει πίστη για θετικό αποτέλεσμα.
Επικρατέστεροι για την 11άδα είναι οι Κυριακόπουλος, Νινιός, Δασκαλάκης, Μπαστακός, Κουρεντζής, Αργυρόπουλος, Σπανός (ή Μπιμπίρης), Χελάς, Ταχματζίδης, Τσουλάκος, Βιτάλι.
Θυμίζουμε ότι ο  Μεσσηνιακός προέρχεται από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα (με Πανναυπλιακό, Εθνικό Σαγέικων, Βάρδα) και θα μπει στο γήπεδο με καλή ψυχολογία.


Τα εισιτήρια

Πλήθος κόσμου αναμένεται την Κυριακή στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος". Γι' αυτό και εκδοτήρια θα ανοίξουν νωρίτερα ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός έξω από το γήπεδο. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια (10 ευρώ) μετά τις 12 το μεσημέρι. Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που υπάρξει μεγάλη προσέλευση θα ανοίξει και το πέταλο, ενώ οι οργανωμένοι φίλαθλοι της "Μαύρης Θύελλας" θα καθίσουν στη βόρεια εξέδρα.