Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 12:11

ΒΑΡΔΑ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-0: Νέα ήττα στις λεπτομέρειες

Γράφτηκε από τον
ΒΑΡΔΑ - ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-0: Νέα ήττα στις λεπτομέρειες

Με… άδεια χέρια για τρίτη σερί αγωνιστική έμεινε ο Τσικλητήρας, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας με 1-0 από τη δεύτερη της βαθμολογίας Βάρδα.

Ετσι βρίσκεται στο +5 από την τελευταία θέση του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής που οδηγεί στον υποβιβασμό. Η μεσσηνιακή ομάδα κοίταξε στα μάτια τη φορμαρισμένη αντίπαλό της, αλλά και πάλι ήταν άτυχη.

Η Βάρδα εκμεταλλεύτηκε μια στημένη φάση και την ολιγωρία της άμυνας και πήρε τους τρεις βαθμούς. Ηταν το 29ο λεπτό, όταν ο Γ. Πολίτης εκτέλεσε κόρνερ και ο Σιδέρης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Τσικλητήρας απείλησε στη συνέχεια με τον Γεωργιόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Πύλου ανέβασε την απόδοσή της και έφθασε κοντά στο γκολ με το πλασέ του Μπίζου στο 78'. Ενα λεπτό αργότερα ο Γραμματικόπουλος έπιασε την κεφαλιά και ο Καπούταγκλης με υπερπροσπάθεια απέκρουσε. Το γκολ δεν ήρθε ούτε στο 80', στην κορυφαία στιγμή των φιλοξενούμενων. Ο Μάνικος σούταρε και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η Βάρδα που σε αυτό το διάστημα είχε παθητικό ρόλο, απείλησε μόνο στο φινάλε με σουτ του Καρούτη στο 88' και φάουλ του Γούρμου στο 90'. Κράτησε όμως το 1-0 και πανηγύρισε την 8η νίκη της σε 10 ματς ενώπιον του κοινού της, ενώ στην τελευταία πεντάδα αγώνων μετρά τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. 

ΒΑΡΔΑ: Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Αγουρίδης, Καρούτης, Σιδέρης (57' λ.τρ. Κοκκίνης), Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Βατσής (84' Πατάπης), Γούρμος, Ντόμας, Μητρόπουλος (60' Σαμπανάι). 

 

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Θάνος, Μάνικος, Μπίζος, Ρούσσης, Καραμπάς, Τσάτσος, Κυριαζόπουλος (80' Τσώνης), Ζαχαρόπουλος, Πύλιος (65' Ρήγας), Γραμματικόπουλος, Γεωργιόπουλος.