Πέμπτη, 24 Οκτώβριος 2013 19:57

Αισιοδοξία στην "Μαύρη Θύελλα" εν όψει Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον



"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ"
Αισιόδοξο κλίμα
εν όψει Μεσσηνιακού...

Σε αισιόδοξο κλίμα συνεχίζεται η προετοιμασία της "Μαύρης Θύελλας" για το τοπικό ντέρμπι με τον Μεσσηνιακό που θα διεξαχθεί την Κυριακή ( 3 μ.μ.) στο γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος» για την 5η αγωνιστική της Γ' εθνικής.
Στο μελανόλευκο στρατόπεδο έχει επανέλθει η αισιοδοξία μετά την επιβλητική νίκη επί της ΑΕ Καραϊσκάκης και άπαντες στις τάξεις του ευελπιστούν ότι η ομάδα θα δείξει το καλό της πρόσωπο και την Κυριακή.
Φυσικά γνωρίζουν όλοι ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο απέναντι στον Μεσσηνιακό. Αντίθετα, τόσο ο προπονητής Μίλτος Γκόφας όσο και τα μέλη της διοίκησης, έχουν τονίσει στους παίκτες ότι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης για να πετύχουν το στόχο τους που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της νίκης.

Κλειστά χαρτιά ο Γκόφας

Αγωνιστικά, ο Μίλτος Γκόφας απέφυγε και σήμερα να κάνει οικογενειακό διπλό, ώστε να ανοίξει τα χαρτιά του για την 11άδα της Κυριακής. Το ευχάριστο ήταν πως ο Γιάννης Καλογερόπουλος μπήκε μετά από καιρό σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης ενώ ο Κωνσταντόπουλος άρχισε τρέξιμο. Φυσικά και οι δύο παίκτες δεν υπολογίζονται για το ματς της Κυριακής, όπως και ο τραυματίας Μπελεβέτης. Οσον αφορά τον Παύλοβιτς, θα εγχειριστεί την επόμενη εβδομάδα από τον γιατρό της ομάδας Γιάννη Γιαννακόπουλο.
Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 4 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο.