Δευτέρα, 20 Φεβρουάριος 2017 13:54

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1: Δίκαιη μοιρασιά

Ισόπαλο με 1-1 έληξε το παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Ασπρόχωμα, ανάμεσα στον Πανθουριακό και τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα μπορούσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με δύο γκολ διαφορά, όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν το πέναλτι που κέρδισαν στο τελευταίο λεπτό του α' μέρους μένοντας στο 0-1 που σημείωσε στο 28' ο Αναγνωστόπουλος.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι πέρα από το γκολ, δημιούργησαν καλές ευκαιρίες για να πάρουν τους τρεις πόντους κυρίως με τους Κάνιστρα, Πανταζή Μπιτσάνη, Κλουβάτο, Μουστάκα, όμως είτε έστελναν την μπάλα άουτ, είτε ο Λυμπερόπουλος με τις επεμβάσεις του δεν του επέτρεπε να σκοράρουν.

Το σκορ άνοιξε στο 28' ο Αναγνωστόπουλος με διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα στο απέναντι "Γ" της εστίας του Σταθά. Στο 45' ο Σεφεράσι ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μαρούδα και ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης σφύριξε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μαρούδας και ο Σταθάς κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα γλιτώνοντας την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση. Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε στο 60' ο Ντόκο με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Σταθάς, Παντσιώτης (85' Κάγιας), Πετρόγιαννης, Σεφεράσι (46' Μπιτσάνης), Κλουβάτος, Καράμπελας, Μουστάκας, Ντόκο, Κουρούπης, Πανταζής, Κάνιστρας.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Φέστας, Τζίφας, Πολυμενέας, Κολιός, Μπέρμπερη, Ηλιόπουλος, Μπαζάνης (80' Στ. Μπάλας), Πουλάκος (65' Μάλαμας), Μαρούδας, Αναγνωστόπουλος (88' Κοστρίβας).