Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 11:16

Ο Μπόατεγκ σκόραρε ξανά στο "Γεντί Κουλέ" ύστερα από 14 χρόνια

Γράφτηκε από τον

Ο Ντέρεκ Μπόατεγκ σκόραρε την Κυριακή (19/2) στο παιχνίδι του ΟΦΗ με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Γεντί Κουλέ.

Ο Γκανέζος μέσος έχει έρθει στην Ελλάδα από τον Σταύρο Παπαδόπουλο για την "Μαύρη Θύελλα" πριν από 18 χρόνια και με τη φανέλα της Καλαμάτας έπαιξε σε 27 ματς στην Α' εθνική πετυχαίνοντας 9 γκολ. Από την Καλαμάτα πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και ύστερα στον ΟΦΗ, για να επιστρέψει τον Ιανουάριο στην ομάδα της Κρήτης ύστερα από 14 χρόνια.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο ΟΦΗ συνέτριψε με 5-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας, για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Το δεύτερο γκολ των Κρητικών έβαλε στο "Γεντί Κουλέ" ο Ντέρεκ Μπόατεγκ. Ο 34χρονος Γκανέζος χαφ συνδύασε την πρώτη του συμμετοχή στο "Θ. Βαρδινογιάννης" με ένα τέρμα.

Αφού νίκησε τον Κουτσόπουλο, έτρεξε στους οπαδούς των "μελανόλευκων", φιλώντας το σήμα της ομάδας του Ηρακλείου. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που σκόραρε στο συγκεκριμένο γήπεδο ο νεοαποκτηθείς μέσος του ΟΦΗ.

Η προηγούμενη ήταν πριν από 14 χρόνια! Στις 22 Φεβρουαρίου 2003, ο 20χρονος τότε Μπόατεγκ άνοιξε το σκορ σε παιχνίδι απέναντι στην Προοδευτική, με σουτ στο 16'. Εκείνο το βράδυ ο ΟΦΗ είχε επικρατήσει με 2-0 της ομάδας του Κορυδαλλού. 

Στα αξιοσημείωτα ότι παρότι έχουν περάσει τόσα χρόνια, ο Μπόατεγκ έχει αυτή τη στιγμή στον ΟΦΗ δύο συμπαίκτες που είχε και τότε. Τον Κώστα Κιάσσο και τον Ηλία Κώτσιο!

Πηγή: sport24.gr