Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 14:36

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 3-1: Βήμα παραμονής

Γράφτηκε από τον
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 3-1: Βήμα παραμονής

Σημαντικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία έκανε ο Χανδριναϊκός, που κέρδισε προχθές το απόγευμα στο γήπεδο του Σουληναρίου, τον Παπαφλέσσα Χώρας με 3-1.

Ιδανικά ξεκίνησε το ματς για τη γηπεδούχο ομάδα, που πριν συμπληρωθεί καλά κάλα το 1ο λεπτό στο παιχνίδι πήραν κεφάλι στο σκορ με πέναλτι, ενώ θα μπορούσαν στο 20' να προηγηθούν με 2-0, όταν κέρδισαν νέο πέναλτι όμως δεν το αξιοποίησαν.

Στις αρχές της επανάληψης, ο Παπαφλέσσας ισοφάρισε, όμως ο Χανδριναϊκός κατάφερε να βρει δίχτυα, άλλες δύο φορές και να φτάσει στο πολύτιμο τρίποντο.

Η ομάδα της Χώρας προσπάθησε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως εξαρχής το έργο της ήταν δύσκολο, αφού στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε με μια 11άδα και ως αλλαγή είχε τον 3ο τερματοφύλακα Αναστασόπουλο, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στα τελευταία λεπτά. Να σημειωθεί ότι ο Μαθιός αν και αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού,  αγωνίστηκε για να μπορεί η ομάδα του να αγωνιστεί με 11 καθώς υπήρχαν πολλές απουσίες μιάς και έλειπαν από τιμωρίες οι Αν. Τσόπελας, Γ. Καγιάς, από τραυματισμούς οι Δημόπουλος, Κυριακόπουλος, Εμμανουήλ, Αϊβαλής και για επαγγελματικούς λόγους οι Β. Κανελλόπουλος, Δ. Νικολόπουλος.

Φάσεις - γκολ

Μόλις στο 1' ο Γιάνναρης ανατράπηκε στην περιοχή από τον Μαθιό και ο διαιτητής Λάμιας υπέδειξε το πέναλτι. Ο Γιάνναρης ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και έκανε το 1-0. Στο 18' ο Καλογερόπουλος με σουτ από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 20' ο Χανδριναϊκός κέρδισε νέο πέναλτι με τον Μαθιό να ανατρέπει τον Γιάνναρης. Ο τελευταίος ανέλαβε και πάλι να το εκτελέσει, αλλά αυτή τη φορά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 35' ο Καλδής με σουτ έστειλε την μπάλα να περάσει ξυστά άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 50' από φάουλ του Θ. Τσόπελα η μπάλα βρήκε σε σώματα και πρόλαβε ο Καλογερόπουλος με σουτ και "έγραψε" το 1-1. Στο 63' ο Σαχινάι έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Μαθιός άθελα του με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έδωσε το προβάδισμα στο Χανδριναϊκό, κάνοντας το 2-1. Στο 66' ο Καλογερόπουλος πέρασε έναν αντίπαλο του, βγήκε τετ-α-τετ με το Νικητόπουλο, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 76' από σέντρα στην περιοχή ο Καλδής με πλασέ σημείωσε το τελικό 3-1.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Κότι, Κλαρίδας, Ζωγόπουλος, Φωτόπουλος, Καρανταράκης, Λύρας, Μεμουσάι (65' Μεμά), Σαχινάι, Καλδής (80' Καρλής), Γιάνναρης.

 

ΧΩΡΑ: Μίντζηρας, Σκουφάκης, Θ. Τσόπελας, Γρηγορόπουλος, Μαθιός, Επ. Καγιάς, Δ. Κανελλόπουλος, Γκεβόρι, Ρουσσόπουλος, Καλογερόπουλος, Ι. Τσόπελας (88' Αναστασόπουλος).