Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 14:59

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 1-0: Σημαντική νίκη με Π. Καρδάση

Γράφτηκε από τον

Με τον Π. Καρδάση να σκοράρει σε δεύτερο συνεχόμενο ματς, ο Αστέρας Μικρομάνης επικράτησε το Σάββατο εντός έδρας με 1-0 του Μεσσηνιακού.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, σκόραρε κατά του Μεσσηνιακού για 3η φορά, αφού είχε σημειώσει και τα δύο γκολ στο ματς του α' γύρου, δίνοντας και σε εκείνο τη νίκη στον Αστέρα. Να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα έχει πετύχει συνολικά 7 γκολ, τα 6 είναι σε παιχνίδια εκτός έδρας, ενώ το Σάββατο έβαλε το πρώτο εντός έδρας. Συγκεκριμένα έχει σκοράρει με Ηρακλή Καλαμάτας τη 2η αγωνιστική (1 γκολ), με Μεσσηνιακό την 6η αγωνιστική (2 γκολ), με το Νέο Αρι την 11η αγωνιστική (1 γκολ) και με τον Ακρίτα Κορώνης την προηγούμενη αγωνιστική (18η, 2 γκολ).

Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Μικρομάνης που δείχνει να έχει επιστρέψει μετά τα σερί αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Μεσσηνιακός δεν είχε καλή απόδοση, προσπάθησε με κάποιες φάσεις να απειλήσει την εστία του Μητσέα, χωρίς να τα καταφέρει. Στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να φύγει από το ματς με τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς έχασε καλή ευκαιρία για γκολ με τον Δημητρίου.

Το γκολ που έκρινε τον προχθεσινό αγώνα σημείωσε στο 79' ο Π. Καρδάσης με απευθείας φάουλ από πλάγια θέση.

Στο 40' από φάουλ του Π. Καρδάση, ο Σταθόπουλος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κ. Γαβρά έκανε το πλασέ από τη μικρή περιοχή και έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 75' μετά από γέμισμα στην περιοχή ο Αλεξόπουλος πρόλαβε αμυντικούς και Κ. Γαβρά έκανε το πλασέ από πλάγια θέση, όμως έστειλε την μπάλα άουτ (εξωτερικό μέρος των διχτυών).

Στο 87' ο Αλεξόπουλος έφτασε από αριστερά στην περιοχή και προτίμησε, αντί να γυρίσει την μπάλα στην περιοχή για κάποιον συμπαίκτη του, να κάνει το διαγώνιο σουτ στέλνοντας την άουτ. Στο 93' από εκτέλεση πλάγιου ο Δημητρίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Αστέρας έχει παράπονα από τη διαιτησία για γκολ που πέτυχε στο 35' ο Π. Καρδάσης και ο διαιτητής Σκόρδος με υπόδειξη του β' βοηθού Γιαννακλή, το ακύρωσε υποδεικνύοντας τον σκόρερ σε θέση οφσάιντ. Αντίθετα, ο Μεσσηνιακός, παρότι έχασε, έδωσε συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο.

ΜΙΚΡΟΜΑΝΗ: Μητσέας, Αθ. Καρδάσης, Αθανασόπουλος, Μαυροειδής, Σουλιμάς (14' λ.τρ. Παυλόπουλος), Κουρούπης, Π. Καρδάσης, Χασάπης (86' Σκοπέτος), Σταθόπουλος (72' Μ. Σκαρπαλέζος), Αλεξόπουλος, Κωνσταντακόπουλος.

 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κ. Γαβράς, Π. Χαρίτος, Κριτσωτάκης (25' λ.τρ. Σπανός-Μαρκαντωνάκης), Κουλουράς, Παπαγεωργίου (81' λ.τρ. Γουδέλης), Νούλας, Μαργιόλης, Μαγουλιανίτης, Δημητρίου, Π. Γιαννακόπουλος, Παπαδήμος.