Τρίτη, 21 Φεβρουάριος 2017 15:32

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ 2-0: Με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Δουρούμη

Γράφτηκε από τον

Με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Βασίλη Δουρούμη, ο Ολυμπιακός Ανάληψης κέρδισε χθες στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης το Νέο Αρι με 2-0.

Οι "ερυθρόλευκοι" μετά από αυτή τη νίκη και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που διεκδικούν την παραμονή τους στην κατηγορία, πέρασαν για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Β. Δουρούμης αν και αμυντικός κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη με τα δύο γκολ που σημείωσε, ενώ είχε και άλλες φάσεις για να σκοράρει.

Από την άλλη ο Νέος Αρις προσπάθησε για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Καραμπάτου σε κάποια από τις φάσεις που δημιούργησε, ενώ τα 2 γκολ στις αρχές του β' μέρους έκαναν πιο δύσκολο το έργο του. Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τον διαιτητή Λάμια για τη φάση του 1ου γκολ, υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ βρήκε την μπάλα με το χέρι πριν τη στείλει στα δίχτυα και κακώς το μέτρησε. Επίσης φωνάζουν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 70' όταν σε σουτ του Ι. Σκαλιώτη, η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού. 

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο α' 45λεπτο, όπου δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση. Στην επανάληψη τα δύο γρήγορα γκολ των γηπεδούχων αποδείχθηκαν σημαντικά για την εξέλιξη του ματς, ενώ θα μπορούσαν με τους Β. Δουρούμη (2), Σακκά, Αβιζιώτη, Βλαχάκη και Κ. Παναγιωτόπουλο να έχουν σημειώσει και κάποιο άλλο στις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Το 1-0 έγινε στο 47' όταν ο Β. Δουρούμης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Στο 52' ο Χόλμπαν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κατσιμαγκλή και ο διαιτητής Λάμιας σφύριξε πέναλτι. Ο Β. Δουρούμης ευστόχησε από τα 11 βήματα και σημείωσε το 2-0.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Καραμπάτος, Ε. Χρονόπουλος (85' Καννάς), Α. Χρονόπουλος, Ανδρεάδης, Β. Δουρούμης, Μ. Παναγιωτόπουλος, Κ. Παναγιωτόπουλος, Μουτσούλας, Βλαχάκης, Μιχαλόπουλος (50' Αβιζιώτης), Χόλμπαν (65' Σακκάς), 

 

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Ρουμελιώτης, Κατσιμαγκλής (75' Κυριακούλης), Ζούζουλας (65' Σκουράκης), Αναζίκος, Κυριόπουλος, Αθ. Μαρκόπουλος, Φλέσσας, Ι. Σκαλιώτης, Μπάκας (55' Κάλελης), Βουρλάκος, Καρούμπας.