Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος 2017 16:09

Κυπελλούχος Μεσσηνίας η "Μαύρη Θύελλα", στην παράταση 1-0 την Αναγέννηση

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα είναι Κυπελλούχος Μεσσηνίας για την σεζόν 2016-2017!

Η Καλαμάτα είναι Κυπελλούχος Μεσσηνίας για την σεζόν 2016-2017! Η "Μαύρη Θύελλα" νίκησε με 1-0 την Αναγέννηση στον τελικό που κρίθηκε στην παράταση στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία. Ο Γιάννης Καλογερόπουλος ήταν αυτός που έκρινε τον τελικό με το γκολ που πέτυχε στο 100'.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

7.30 μ.μ. Τέλος στο ματς! Κυπελλούχος Μεσσηνίας η Καλαμάτα.

7.29 μ.μ. Στο 119' η Αναγέννηση έφτασε πολυ κοντά στο γκολ, από σέντρα του Τρίψα, ο Κανελλόπουλος δεν μπόρεσε από κοντά να σπρώξει τη μπαλα στα δίχτυα.

7.17 μ.μ. Τεράστια ευκαιρία η Αναγέννηση, από σέντρα του Βεργόπουλου ο Μουλιάτος έπιασε την κεφαλιά και ο Καντούτσης έδιωξε ακριβώς πάνω στη γραμμή του τέρματος.

7.15 μ.μ. Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο της παράτασης.

7.11 μ.μ. Η Καλαμάτα βρήκε τη λύση από τον Γιάννη Καλογερόπουλο, σε ένα διάστημα που πίεζε μεν αλλά δεν είχε άλλες ευκαιρίες. Τελείωνει το πρώτο ημίχρονο της παράτασης, 1-0 μπροστά η Καλαμάτα.

7.07 μ.μ. ΓΚΟΟΟΟΛ Η Καλαμάτα με τον Καλόγερόπουλο ανοίγει το σκορ στο 100', Αναγέννηση - Καλαμάτα 0-1!

7.06 μ.μ. Εννέα λεπτά χωρίς κάτι ιδιαίτερο στην παράταση, στο 99' πάντα στο 0-0.

6.57 μ.μ. Ξεκίνησε η παράταση.

6.50 μ.μ. Τελείωσε 0-0 το 90λεπτο, θα ακολουθήσει παράταση...

6.46 μ.μ. Τρίτη αλλαγή η Καλαμάτα στο 88', ο Μερκούρης αντί του Νάτση.

6.41 μ.μ. Στο 83' η δεύτερη αλλαγή της Αναγέννησης, η Κανελλόπουλος στη θέση του Κορομηλά.

6.40 μ.μ. Στο 82' ο τελικός παραμενει το 0-0.

6.32 μ.μ. Πρώτη αλλαγή η Αναγέννηση στο 74', ο Μάρης στη θέση του Μπαλαλά.

6.30 μ.μ. Δεύτερη αλλαγή η Καλαμάτα στο 72', μπήκε ο Σταματελόπουλος βγήκε ο Μπεγέτης, πάντα στο 0-0 ο τελικός.

6.25 μ.μ. Στο 69' ο Κορομηλάς ωραία ενέργεια και σουτ για την Αναγέννηση, σε καλή θεση ο Κυριακόπουλος έπεσε και μπλόκαρε.

6.22 μ.μ. Στο 66' η πρώτη αλλαγή της Καλαμάτας με τον Τσουλάκο να βγαίνει και τον Βασιλόπουλο να μπαίνει στο ματς.

6.21 μ.μ. Στο 64' ο τελικός πάντα στο 0-0, μετά τη φάση του 49' δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο στο ματς στο δεύτερο ημίχρονο.

6.06 μ.μ. Ο Αθανασόπουλος έπιασε δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής και ο Λίβας με ωραία επέμβαση έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ.

6.02 μ.μ. Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

5.45 μ.μ. Ημίχρονο 0-0 στον τελικό. Το χαμένο πέναλτι του Τριανταφυλλάκη για την Αναγέννηση στο 37' και το δοκάρι του Αθανασόπουλου στο 40' ήταν οι σημαντικότερες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου.

5.40 μ.μ. Δοκάρι η Καλαμάτα με κεφαλιά του Αθανασόπουλου μετά από σέντρα του Λίολιου απο αριστερά.

5.38 μ.μ. Αουτ η εκτέλεση πέναλτι του Τριανταφυλλάκη, παραμένει το 0-0. Το πέναλτι καταλογίστηκε σε μαρκάρισμα του Καντούτση στον Μουλιάτο. Ο Τριανταφυλλάκης όμως σούταρε άουτ.

5.37 μ.μ. Πέναλτι κερδίζει η Αναγέννηση στο 37'.

5.34 μ.μ. Πρώτη πολύ καλή στιγμή στο ματς. Ο Καλαντζής έκανε ωραία προσπάθεια και σέντρα από αριστερά, ο Αθανασόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Λίβας πετάχτηκε και έβγαλε δύσκολα τη μπάλα κόρνερ.

5.30 μ.μ. Συμπληρώθηκε το ημίωρο πάντα στο 0-0 Αναγέννηση και Καλαμάτα.

5.25 μ.μ. Στο 25' παραμένει το 0-0 με πολύ μέτριο θέαμα ως τώρα στον τελικό.

5.16 μ.μ. Στο 16' ο τελικός, πάντα στο 0-0 με την Καλαμάτα να είναι μεν πιο επιθετική αλλά την Αναγέννηση να κλείνει καλά τους χώρους.

5.09 μ.μ. Η Καλαμάτα ξεκίνησε με 4-3-3 με τον Κυριακόπουλο στα γκολπόστ και τους (από αριστερά προς τα δεξιά) Λιόλιο, Μπαστακό, Καντούτση, Καλογερόπουλο στην μεσία γραμμή οι Νάτσης, Νικολόπουλος και Μπεγέτης και επιθετική τριάδα οι Καλαντζής, Τσουλάκος και Αθανασόπουλος.

Η Αναγέννηση ξεκίνησε με 3-5-2 με τους Βεργόπουλο, Αργυρόπουλο, Γερμάνη στην άμυνα, στα άκρα Κορομηλάς αριστερά, Τριανταφυλλάκης δεξιά, στον άξονα Δουρούμης, Μπαλαλάς, Δασκαλάκης και μπροστά Μουλιάτος κια Τρίψας.

5.06 μ.μ. Πιο δυνατά μπήκε στο ματς η Καλαμάτα και στο 6' απείλησε για πρώτη φορά με τον Καλαντζή να σουτάρει περίπου ένα μέτρο άουτ.

5.00 μ.μ. Ξεκίνησε ο τελικός του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, ο πρόεδρος της Αναγέννησης Παναγιώτης Σερεμέτης και ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας Δημήτρης Τσάκωνας - καθώς απουσιάζει ο πρόεδρος Στ. Παπαδόπουλος - χαιρετούν τους παίκτες των δύο ομάδων και σε λίγο ξεκινά το ματς.

Ολα έτοιμα  για τη σέντρα ενώ η εξέδρα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ είναι ήδη κατάμεστη.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Αλεξέας με βοηθούς τους Σερεμέτη και Σκόρδο. Τέταρτος διαιτητής είναι ο Λάμιας.

Οι συνθέσεις των ομάδων...

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Λίβας, Γερμάνης, Κορομηλάς, Μπαλαλάς, Βεργόπουλος, Δουρούμης, Αργυρόπουλος, Μουλιάτος, Τρίψας, Δασκαλάκης, Τριανταφυλλάκης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Κυριακόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Μπαστακός, Νικολόπουλος, Καλαντζής, Νάτσης, Αθανασόπουλος, Τσουλάκος, Μπεγέτης.