Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 12:24

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Στο Αργος την Τετάρτη το παιχνίδι με ΕΠΣ Αθηνών

Γράφτηκε από τον

Στο ΔΑΚ Αργους θα γίνει τελικά την προσεχή Τετάρτη 1 Μαρτίου (2 μ.μ.) το νοκ άουτ παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων.

Η μικτή ομάδα των παίδων της Μεσσηνίας, που πήρε την πρώτη θέση στον όμιλο της, θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ αγώνα την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Αθηνών. 

Ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για τους 4 της Ελλάδας και θα συμμετέχει στην ημιτελική φάση. 

Οι Μεσσήνιοι θα βρουν μπροστά τους μια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΕΠΣ Αθηνών σε 6 αγώνες είχε ισάριθμες νίκες, πέτυχε 31 γκολ και δέχτηκε μόνο ένα. Αντίπαλοι της ήταν οι Αργολίδα, Κορινθία, Πειραιάς, Αν. Αττική, Αρκαδία και Δυτ. Αττική. 

Και οι παίδες της Μεσσηνίας βέβαια έκαναν εξίσου φανταστική πορεία στον δικό τους όμιλο. Με αντιπάλους τις Αχαία, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία, Λακωνία, Ζάκυνθο και Κεφαλληνιά/Ιθάκη πέτυχαν έξι νίκες σε ισάριθμα ματς, με 22 γκολ ενεργητικό και μόλις ένα παθητικό. 

Ο προημιτελικός της 1ης Μαρτίου θα βρει λοιπόν αντιμέτωπες δύο ομάδες που έκαναν περίπατο στους ομίλους τους στην α' φάση. 

Στα άλλα ματς θα παίξουν ΕΠΣ Μακεδονίας - ΕΠΣ Πιερίας, ΕΠΣ Εύβοιας - ΕΠΣ Αρτας και ΕΠΣ Ηρακλείου - ΕΠΣ Δωδεκαννήσου. 

Η ομάδα που θα νικήσει στον προημιτελικό ΕΠΣ Αθηνών - ΕΠΣ Μεσσηνίας, στον ημιτελικό θα παίξει με τον νικητή του αγώνα ΕΠΣ Μακεδονίας - ΕΠΣ Πιερίας.

Προπόνηση την Κυριακή

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου η ομάδα των παίδων της Μεσσηνίας θα προπονηθεί στις 11 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτα, με την σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΜ να κει τους παίκτες να έχουν μαζί τους επικαλαμίδες και ποδοσφαιρικά παπούτσια κατάλληλα για φυσικό τάπητα.  

 

Οι παίκτες που έχουν κληθεί για την προπόνηση της Κυριακής είνασι οι Οικονομέας, Ρουμελιώτης (Καλαμάτας), Παπαγεωργακόπουλος (Ακαδημία Πάμισος), Ολυμπιακός Καλαμάτας (Γιαννόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Λάππας (Τέλλος Αγρας), Καραχάλιος (Σπερχογεία), Παπαθεοδωρίδης, Σακκάς, Παπανικολόπουλος, Καρύδης, Κωστέας, Μούζος, Κοντογόνης (Αίας), Στυλιανόπουλος (Ομόνοια), Αρβανίτης, Κοτσιλιέρης, Κλάδης, Σαούτης, Λαλέας (Δαναός), Αντωνόπουλος, Κακαλέτρης, Σαρδέλης, Κοσμόπουλος (Πατίστα), Καλύβας, Μουζάκης, Θεοδωρόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Σκοπέτος, Σταματελόπουλος, Γουρνάς (Ερμής).