Παρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 19:13

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Φιλικό 3-2 επί της Σπερχογείας

Γράφτηκε από τον

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Α' τοπικής έδωσε την δυνατότητα στον Πανθουριακό και την Σπερχογεία να παίξουν ένα φιλικό ματς χθες στο γήπεδο του Ασπροχώματος προκειμένου να μην μείνουν σε απραξία οι παίκτες. 

Ο τρίτος στην βαθμολογία της Α' τοπικής Πανθουριακός πήρε τη φιλική νίκη με 3-2 ενώ η πρωτοπόρος της Α1 τοπικής Σπερχογεία έπαιξε έχοντας αρκετές απουσίες. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανθουριακός πέτυχε δύο γκολ με τον Ντόκο στο 5' και το 30' ενώ είχε και ένα δοκάρι με τον Κάνιστρα στο 32'.

Στο 54' ο Δωδέκατος με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 ενώ στο επόμενο λεπτό ο Ι. Καραχάλιος είχε δοκάρι με κεφαλιά. Στο 61' ο Πανταζής σημείωσε το 3-1 και στο τελευταίο λεπτό, στο 70', καθώς έγιναν δύο ημίχρονο των 35 λεπτών, ο Κορομηλάς διαμόρφωσε το τελικό 3-2. 

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Καλλιντέρης, Παντσιώτης, Κλουβάτος, Οδεμισιώτης, Καγιάς, Φιλίππου, Μουστάκας, Κουρούπης (31' Καράμπελας), Μαργαρίτης, Ντόκο, Κάνιστρας.

Στο β' ημίχρονο έπαιξαν ακόμη οι Σταθάς, Πετρόγιαννης, Σεφεράσι και Πανταζής. 

 

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Παπανικολόπουλος (50' Μούστος), Θ. Δημητρίου, Γ. Δωδέκατος, Μοσχίδης, Κουμπανάκης (20' Κορομηλάς), Παγώνης, Ηρ. Καραχάλιος (36' Αρ. Δικαίος), Ι. Καραχάλιος, Μποντιώτης, Ι.Ν. Γιακουμής (65' Αγγελόπουλος).