Σάββατο, 26 Οκτώβριος 2013 13:33

Με ανεβασμένη ψυχολογία πάει για το διπλό η "Μαύρη Θύελλα"

Γράφτηκε από τον

Η εντυπωσιακή νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της ΑΕ Καραϊσκάκης και το γεγονός ότι πλέον τα αγωνιστικά προβλήματα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, έχουν αλλάξει προς το καλύτερο το κλίμα στην "Μαύρη Θύελλα".
Στις τάξεις της ομάδας λοιπόν υπάρχει αισιοδοξία για το αυριανό ματς και άπαντες ευελπιστούν ότι η ομάδα θα επιβεβαιώσει την ανοδική της πορεία (προέρχεται από δύο σερί νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και θα φύγει με το διπλό από το γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος».
Η νίκη είναι άλλωστε το μοναδικό επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα βρίσκεται πίσω στην βαθμολογία και ψάχνει ένα σερί νικών για να ανακάμψει.
Η χθεσινή προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο σε καλό κλίμα με τον Μίλτο Γκόφα να δοκιμάζει πάρα πολλά πρόσωπα και σχήματα στην προπόνηση. Ο έμπειρος τεχνικός έδειξε πως δεν έχει καταλήξει όσον αφορά τους 11 που θα ξεκινήσουν την Κυριακή. Ωστόσο προβάδισμα για να πάρουν φανέλα βασικού έχουν οι Ριγανάς στα γκολπόστ, οι Τριανταφυλλάκης, Τσόπελας, Καντούτσης, Σκαρλάτος στην άμυνα, οι Τσιμικής, Αλιού, Πούτσης στην μεσαία γραμμή και οι Καλαντζής, Οντσβόνγκ, Καραχάλιος στην επίθεση.
Εκτός μάχης είναι ο τραυματίας Μπελεβέτης και οι… γνωστοί τραυματίες Κωνσταντόπουλος, Παύλοβιτς, Ι. Καλογερόπουλος.
Στις δηλώσεις τους στο site της ομάδας οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν λόγο για την ανάγκη που έχει η ομάδα την νίκη.
Ο Μίλτος Γκόφας μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι ένα ματς όπως όλα τα άλλα. Στόχος μας είναι να κάνουμε καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε, πάντα με σεβασμό στον αντίπαλο μας».
Ο γενικός αρχηγός Νικήτας Παπανικολόπουλος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Τα παιδιά είναι αγωνιστικά και ψυχολογικά έτοιμα για τον αγώνα.
Για άλλη μια φορά καλώ τον κόσμο της ομάδας, που έχει δείξει ότι πάντα είναι δίπλα μας και μας στηρίζει, να πράξει το ίδιο και την Κυριακή».
Από την πλευρά του ο Χρήστος Καλατζής σημείωσε: «Εχω, όπως και πολλά παιδιά από την ομάδα, φίλους στο Μεσσηνιακό, αλλά στο μυαλό μας μένει μόνο ότι είμαστε αρκετά πίσω στη βαθμολογία και θέλουμε να συνεχίσουμε τις επιτυχίες».

Με πορεία στο γήπεδο
οι οργανωμένοι
φίλαθλοι της Καλαμάτας

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Καλαμάτας θα πάνε με πορεία την Κυριακή στο γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος». Συγκεκριμένα, ο σύνδεσμος φιλάθλων «Bulldogs» ανακοίνωσε πως τα μέλη και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν θα συγκεντρωθούν στις 1 μ.μ. την Κυριακή στα γραφεία του συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας και από εκεί θα πάνε όλοι μαζί με πορεία στο γήπεδο.

Ζακυνθινός διαιτητής

Ρέφερι θα είναι ο Αγγελος Αδαμόπουλος (Ζακύνθου), με βοηθούς τους Γιάννη Τσιρίνη (Αχαϊας) και Σπήλιος Οικονόμου (Αχαϊας). Παρατηρητής ορίστηκε ο Νίκος Σπυράκης (Λακωνίας).

Φιλικά ματς
στο Olympico
η ακαδημία

Σε τουρνουά που διοργανώνει την Κυριακή το πρωί το αθλητικό κέντρο " Olympico" στις εγκαταστάσεις του θα πάρουν μέρος τα τμήματα προτζούνιορ και τζούνιορ της Ακαδημίας της Καλαμάτας.
Συγκεκριμένα θα συμμετάσχουν τα τμήματα τζούνιορ (γεννηθέντες 2002-2003) και προτζούνιορ (γεννηθέντες 2004-2005).
Οι ομάδες μπαμπίνι (6-7 ετών) και προπαίδων θα κάνουν κανονικά αύριο προπόνηση στις 11 το πρωί στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.