Τρίτη, 28 Φεβρουάριος 2017 12:23

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ: Πίστη για πρόκριση με ΕΠΣ Αθηνών

Γράφτηκε από τον

Πίστη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων, υπάρχει στις τάξεις της μικτής Μεσσηνίας.

Αυτό ανέφερε και ο ενωσιακός προπονητής Ηλίας Μαστορέας, λίγη ώρα μετά το τέλος της Κυριακάτικης προπόνησης, τελευταίας, πριν από την αναμέτρηση της Τετάρτη με τη μικτή Αθήνας, με σύντομη δήλωση του στο "Ν": "Πιστεύω στα παιδιά, πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Η Αθήνα μαζί με τη Μακεδονία και το Ηράκλειο είναι οι πιο δυνατές ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε".

Να υπενθυμίσουμε ότι η αντιπροσωπευτική ομάδα του νομού μας, στη β' φάση του πρωταθλήματος έχει κληρωθεί να αντιμετωπίσει τη μικτή της ΕΠΣ Αθηνών.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας, ώστε να μπορέσουν οι νεαροί παίκτες να προσαρμοστούν στις γηπεδικές συνθήκες, καθώς το παιχνίδι έχει οριστεί να γίνει την προσεχή Τετάρτη στο δημοτικό στάδιο Αργους που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα.

Η αποστολή της μικτής θα αναχωρήσει για το Αργος την Τετάρτη στις 8.30 το πρωί.

 

Την προπόνηση παρακολούθησε ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣΜ Αντώνης Τουρλομούσης και ο σκάουτερ των μικτών ομάδων Αλέκος Τσατάς.