Τρίτη, 28 Φεβρουάριος 2017 12:59

Με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός της Ομόνοιας

Γράφτηκε από τον

Παρουσία πολυάριθμων φίλων της η Ομόνοια πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου, τον καθιερωμένο, τα τελευταία χρόνια, αποκριάτικο χορό της.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εξοχικό κέντρο "Κουκούτσης", όπου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας Μαρία Οικονομάκου, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Καλαμάτας Νίκος Μπασακίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης με τον ταμία Ηλία Αλεξανδρόπουλο, τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΜ Παναγιώτης Μανωλόπουλος, Ανδρέας Μιχαλακέας, ο αντιπρόεδρος του Π.Σ. «Η Καλαμάτα» Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμάτας Κώστας Μπαρμπίτσας, παράγοντες από σωματεία της Καλαμάτας και αρκετοί από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας.

Ο Θεόδωρος Τζανετάκος εκ μέρους της διοίκησης άνοιξε την εκδήλωση λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που τίμησαν με την παρουσία τους το χορό της Ομόνοιας και τους ευχήθηκε να περάσουν καλά και να διασκεδάσουν με το πρόγραμμα από την ορχήστρα του κέντρου.

 

Στη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος με πολλά δώρα.