Τρίτη, 28 Φεβρουάριος 2017 17:02

Ο Παπασταθόπουλος στην κορυφαία 11αδα του France Football

Γράφτηκε από τον

Το γκολ που σημείωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με κεφαλιά και με το οποίο άνοιξε τον δρόμο της Ντόρτμουντ για μία σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Φράϊμπουργκ (σ.σ. 3-0), χάρισε στον διεθνή Μεσσήνιο στόπερ μία θέση στην κορυφαία 11αδα του Σαββατοκύριακου.

Το «France Football» καταρτίζει σε εβδομαδιαία βάση την καλύτερη ομάδα (σ.σ. σε διάταξη 3-4-1-2) από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και δικαιωματικά ο 28χρονος άσος είναι ένας από τους τρεις «εκλεκτούς» της άμυνας.

Κορυφαίος τερματοφύλακας αυτής της εβδομάδας είναι ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν που κράτησε ζωντανή την Μπαρτσελόνα στο νικηφόρο (2-1) ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ οι έτεροι δύο αμυντικοί, είναι ο Αντερ Καπα της Εϊμπάρ και ο Ματία Καλνταρα της Αταλάντα. Οι τέσσερις μέσοι που σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό ξεχώρισαν από τους αγώνες στην «γηραιά ήπειρο», είναι ο Αριεν Ρόμπεν που ηγήθηκε της εμφατικής «οκτάρας» της Μπάγερν Μονάχου επί του Αμβούργου, ο Σεσκ Φάμπρεγας που αποτελεί «βαρόμετρο» για την Τσέλσι, ο Αλεξάντερ Ζιμονόφσκι της Λεγανιές που συνέτριψε την Κορούνια με 4-0 και ο Λεονάρντο Σπινατσόλα της Αταλάντα που βοήθησε ουσιαστικά την ομάδα του στο εκπληκτικό εκτός έδρας 2-0 επί της Νάπολι.

Πίσω από τους δύο επιθετικούς, το «France Football» τοποθετεί τον Ράτζα Ναϊνγκολάν που για άλλη μία φορά ήταν ο «κινητήριος μοχλός» της Ρόμα,σημειώνοντας μάλιστα δύο γκολ στη νίκη (1-3) επί της Ιντερ, ενώ οι δύο στράικερς είναι ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς που με δύο γκολ οδήγησε την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στην κατάκτηση του League Cup και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι που έκανε ότι ήθελε την άμυνα του Αμβούργου.

ΑΠΕ - ΜΠΕ