Τρίτη, 28 Φεβρουάριος 2017 19:24

Θετικός στο ντεμπούτο του ο Πολίμος, παρά την ήττα της Παναχαϊκής

Γράφτηκε από τον

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Παναχαϊκής έκανε ο Ηλίας Πολίμος στο ματς του Σαββάτου με τον Παναργειακό στο Αργος, όπου η ομάδα της Πάτρας ηττήθηκε με 2-0.

Ο καλαματιανός αμυντικός πάντως τα πήγε καλά και έδειξε πως θα βοηθήσει την ιστορική ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής. 

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της Πατρινής ιστοσελίδας matchaxaias.gr που αναφέρει:

"Ενα από τα «φωτεινά» σημεία της κακής ημέρας της Παναχαϊκής στο Άργος, ήταν η εμφάνιση του Ηλία Πολίμου στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο νεαρός μπακ που ήρθε σαν λύση και για την ερχόμενη σεζόν στην Football League (αν με το καλό έρθει η άνοδος), είχε πολλές καλές προωθήσεις, έκανε καλό παιχνίδι γενικά για ντεμπούτο και έδειξε πως μπορεί να «καπαρώσει» τη θέση αυτή για αρκετό καιρό.

Άξιος συμπαραστάτης ο Βλάχος, που έκανε εξίσου πολλές προσπάθειες (έσωσε και ένα γκολ πάνω στη γραμμή). Τα δυο μπακ αυτά θα είναι ενδεχομένως και οι μόνες σίγουρες επιλογές για την ερχόμενη σεζόν στο ρόστερ".

Κόντρα στην Πύλο στις 12 Μαρτίου 

Να θυμίσουμε πως ο Πολίμος πήρε μεταγραφή στην Παναχαϊκή στις αρχές Φεβρουαρίου, μιας και η μέχρι πρότινος ομάδα του, ο Πανθρακικός αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Β' εθνικής.

Αξιοσημείωτο πως ο Πολίμος θα τεθεί αντιμέτωπος με μια Μεσσηνιακή ομάδα, τον Τσικλητήρα στις 12 Μαρτίου, όταν η Παναχαϊκή θα υποδεχθεί την ομάδα της Πύλου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.