Τετάρτη, 01 Μάρτιος 2017 09:38

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Στο Αργος σήμερα για την πρόκριση στους "4" με την ΕΠΣ Αθηνών

Γράφτηκε από τον

Η μεγάλη μέρα για τους παίδες της μικτής Μεσσηνίας έφθασε, καθώς σήμερα Τετάρτη θα ανταμώσουν με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Αθηνών, με έπαθλο την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Ο νοκ - άουτ προημιτελικός θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι στο ΔΑΚ Αργους. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το νικητή του ζευγαριού ΕΠΣ Μακεδονίας - ΕΠΣ Πιερίας. Οι υπόλοιποι προημιτελικοί είναι ΕΠΣ Δωδεκανήσου - ΕΠΣ Ηρακλείου και ΕΠΣ Εύβοιας - ΕΠΣ Αρτας. 

Η ΕΠΣ Αθηνών θεωρείται μια από τις καλύτερες ομάδες, αλλά στις τάξεις της μικτής Μεσσηνίας υπάρχει πίστη για την πρόκριση. Διότι μην ξεχνάμε ότι οι παίδες έκαναν εξαιρετική πορεία στον όμιλο και πήραν αήττητοι και μόνο με νίκες το εισιτήριο για την προημιτελική φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων. 

Συγκεκριμένα, η Μεσσηνία σημείωσε έξι νίκες σε ισάριθμα ματς με γκολ 22-1, κόντρα σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία, Λακωνία, Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά/Ιθάκη.

Στον αντίποδα ο σημερινός αντίπαλός της είχε επίσης το απόλυτο σε έξι παιχνίδια με γκολ 31-1  Αντίπαλοι ήταν οι Αργολίδα, Κορινθία, Πειραιάς, Αν. Αττική, Αρκαδία και Δυτική Αττική. Στην ομάδα των Αθηνών αγωνίζονται παίκτες από μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, όπως ΑΕΚ, Πανιώνιο και Ατρόμητο. 

Η Μεσσηνιακή αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα στις 8.30 το πρωί και θα τη συνοδέψουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και υπεύθυνοι των μικτών ομάδων, Αγγελος Γεωργόπουλος και Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής Άγγελος Σκαφιδάς, ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας Θεόδωρος Ασημακόπουλος και φυσικά ο προπονητής των μικτών ομάδων  Ηλίας Μαστορέας.

Στο γήπεδο θα παρευρεθεί και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας, Λεωνίδας Οικονομίδης καθώς και άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Η 18μελης αποστολή

H αποστολή για το σημερινό προημιτελικό έχει ως εξής: Αλεξανδρόπουλος, Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Θεοδωρόπουλος, Κακαλέτρης, Καλύβας, Καραχάλιος, Κοσμόπουλος, Κοτσιλιέρης, Κωστέας, Οικονομέας, Παπαγεωργακόπουλος, Παπανικολόπουλος, Ρουμελιώτης, Σαούτης, Σαρδέλης, Σκοπέτος, Στυλιανόπουλος.