Τετάρτη, 01 Μάρτιος 2017 14:16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Kόντρα φορμαρισμένων την Κυριακή

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Kόντρα φορμαρισμένων την Κυριακή

Οι πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος θα αναμετρηθούν την Κυριακή στις 3.30 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Ο λόγος για την πρωτοπόρο της Α' τοπικής Καλαμάτα και τον 5ο Α.Ο. Φαραί, που μετρούν από έξι σερί νίκες!  Ο Α.Ο. Φαραί έχει μάλιστα να ηττηθεί από τις 5 Νοεμβρίου (2-0 από την Αναγέννηση Παραλίας) μετρώντας έκτοτε 9 νίκες και 4 ισοπαλίες! Η Καλαμάτα έχει μόλις μια ήττα στη σεζόν με 1-0 από τον Πανθουριακό στις 8 Γενάρη, για να ακολουθήσει το σερί των έξι νικών με Ανδρούσα, Τέλλο Αγρα, Κυπαρισσία, Απόλλωνα, Αβία και Διαβολίτσι, Οι έξι διαδοχικές νίκες του Φαραί είναι με Μιλτιάδη, Ολυμπιακό Καλαμάτας, Εθνικό Μελιγαλά, Ανδρούσα, Κυπαρισσία και Α.Ε. Αβίας.

Θα σπάσει το ρεκόρ;

Να σημειωθεί ότι η Καλαμάτα έχει κάνει ξανά στη σεζόν έξι σερί νίκες από την 3η έως την 9η αγωνιστική με Απόλλωνα Καλαμάτας, Αβία, Διαβολίτσι, Φαραί, Πάμισο, Αναγέννηση και το σερί διεκόπη στις 20 Νοεμβρίου (1-1 με τον Μιλτιάδη). Εξι σερί νίκες έχει καταγράψει και ο Πανθουριακός από την 12η έως την 17η αγωνιστική με Αστέρα Αρφαρών. Εράνη, Καλαμάτα, Τέλλο Αγρα, Απόλλωνα Καλαμάτας, Διαβολίτσι, για να έρθει η ισοπαλία στην 18η αγωνιστική με τον Πάμισο (1-1) στη Μεσσήνη.

Με άλλα λόγια καμία ομάδα μέχρι σήμερα δεν έχει σημειώσει 7 συνεχόμενες νίκες και μένει να δούμε την Κυριακή αν θα σπάσει το ρεκόρ;

Πέρα από το γόητρο, η Καλαμάτα θέλει τους τρεις βαθμούς προκειμένου να βρεθεί πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική. 

Η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και άπαντες θέλουν να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί. Η προετοιμασία για τον Α.Ο. Φαραί ξεκίνησε χθες μετά από τριήμερο ρεπό με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο.

Το μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματίας Καλαντζής, αλλά εκτιμάται ότι θα είναι διάθεση των Μάνα - Χατζηαγγελή για το ματς της Κυριακής. 

Γεωργακλής: "Σεβόμαστε την Καλαμάτα, αλλά πάντα παίζουμε για τη νίκη"

Στην καλύτερη φάση της σεζόν βρίσκεται και ο Α.Ο. Φαραί, που θα αγωνιστεί την Κυριακή με σύμμαχο την έλλειψη άγχους. Ο προπονητής Νίκος Γεωργακλής παραδέχεται ότι θα "Παίξουμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας", αλλά προσθέτει ότι: "Σεβόμαστε την Καλαμάτα, αλλά παίζουμε πάντα για τη νίκη. Εν έχουμε μία πιθανότατα θα την διεκδικήσουμε. Δεν έχουμε άγχος και σε όλα τα ματς στοχεύουμε στους τρεις βαθμούς".

 

Αγωνιστικά, οι παίκτες του Α.Ο. Φαραί επέστρεψαν χθες στο γήπεδο μετά από τετραήμερο ρεπό και το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.