Τετάρτη, 01 Μάρτιος 2017 18:45

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: «Με τέτοιες εμφανίσεις θα φτάσει στον τελικό»

Γράφτηκε από τον

Η ΕΠΣΜ Μεσσηνίας με ανακοίνωση της συγχαίρει τους νεαρούς Μεσσήνιους παίκτες για την χθεσινή επιτυχία, κάνει λόγο για απάντηση σε όσους μιλούσαν για υποβαθμισμένο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο και εκφράζει την αισιοδοξία ότι η ομάδα θα πάει στον τελικό.


Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Μεσσηνίας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Μικτή μας ομάδα Παίδων μετά τη μεγάλη της επιτυχία να προκριθεί στις τέσσερεις καλύτερες ομάδες ενώσεων της Ελλάδας.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή μας κ. Ηλία Μαστορέα, στο φυσιοθεραπευτή της ομάδας μας κ. Ασημακόπουλο Θεόδωρο και πάνω απ'  όλα συγχαίρουμε τους ήρωες της μεγάλης επιτυχίας, τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας που δεν είναι άλλοι από τους παίκτες της Μικτής μας ομάδας παίδων.
Θεωρούμε ότι η μεγάλη αυτή επιτυχία καθρεφτίζει το επίπεδο του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου μιας και στην ομάδα αυτή αγωνίζονται παιδιά δικά μας, παιδιά του Νομού μας.
Η επιτυχία αυτή είναι και μία απάντηση σε όσους τελευταία κακόβουλα σκεπτόμενοι μιλούσαν στα διάφορα σάϊτ και στον τοπικό τύπο για υποβάθμιση του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.
Συγχαίρουμε την ομάδα μας που αφού κατάφερε να αποκλίσει στην πρώτη φάση την Ένωση της Αχαϊας και την Ένωση της Αιτωλοακαρνανίας, ενώσεις μαγαλύτερες από τη δική μας, με τη σημερινή της επιτυχία απέκλεισε και την υπερδύναμη των ενώσεων τη μεγαλύτερη ένωση της χώρας μας, την ΕΠΣ Αθηνών.
Πιστεύουμε ότι με τέτοιες εμφανίσεις η Ένωσή μας θα αποκλείσει και την άλλη μεγάλη δύναμη του ποδοσφαίρου, την ΕΠΣ Μακεδονίας και θα φτάσει στα τελικό".

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ