Σάββατο, 26 Οκτωβρίου 2013 10:10

Με επιθετικό σχήμα στο ντέρμπι ο Μεσσηνιακός

Γράφτηκε από τον
Με επιθετικό σχήμα στο ντέρμπι ο Μεσσηνιακός

Ο Δημήτρης Τσάκωνας άνοιξε χθες τα χαρτιά του όσον αφορά την 11άδα που σκοπεύει να παρατάξει στο ντέρμπι με την Καλαμάτα (3 μ.μ.).  Ο προπονητής του Μεσσηνιακού (αν δεν… μπλοφάρει) ετοιμάζει επιθετικό σχήμα με στόχο τη νίκη.


Το μοναδικό νέο πρόσωπο  είναι ο Θωμάς Μπιμπίρης αντί του τραυματία Βασίλη Μπεγέτη, το κενό του οποίου  θα καλύψει ο Δασκαλάκης. Κάτι  που φέρνει αλλαγές στις θέσεις της άμυνας.  Ο Μπαστακός θα παίξει αριστερό μπακ ώστε να προωθηθεί στη μεσαία γραμμή ο Δασκαλάκης, ενώ ο Μπιμπίρης θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Κουρεντζή. Στο δεξί άκρο θα παραμείνει ο Νινιός και κάτω από τα γκολπόστ ο Κυριακόπουλος.  Αργυρόπουλος και Δασκαλάκης θα είναι στον άξονα και μπροστά τους ο Τσουλάκος σ' έναν ελεύθερο ρόλο.
Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελούν οι Χελάς (δεξιά), Ταχματζίδης (αριστερά) και Βιτάλι (κορυφή).
Η παραπάνω διάταξη δείχνει ότι ο Μεσσηνιακός θέλει τους τρεις βαθμούς παρότι αντίπαλός του είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο στον 4ο όμιλο.
Η απώλεια του Μπεγέτη είναι  μεγάλη, αφού ο έμπειρος μεσοεπιθετικός βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση και είχε "δέσει" ως δίδυμο με τον Αργυρόπουλο. Ο Μπεγέτης βρέθηκε πάντως στη χθεσινή προπόνηση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όπου δέχτηκε τις ευχές των συμπαικτών του για γρήγορη ανάρρωση.
Το κλίμα στις τάξεις του Μ.Γ.Σ. είναι εξαιρετικό και υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα.


Τα εισιτήρια

Από σήμερα θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια (10 ευρώ) του ντέρμπι με την Καλαμάτα . Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται από τις 10 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι και από τις 5 έως 8 το απόγευμα από τα εκδοτήρια του γηπέδου του Μεσσηνιακού. Την Κυριακή τα εκδοτήρια του γηπέδου θα ανοίξουν στις 10 το πρωί.