Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 13:19

ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-0: Δυσκόλεψαν τα πράγματα μετά τη νέα ήττα

Γράφτηκε από τον
ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-0: Δυσκόλεψαν τα πράγματα μετά τη νέα ήττα

Την ήττα γνώρισε χθες το απόγευμα στο Λουτράκι, η Δόξα Μεγαλόπολης, η οποία έχασε από την τοπική ομάδα με 1-0 και πλέον είναι μόνο δύο βαθμούς πάνω από την τελευταία θέση που οδηγεί σε υποβιβασμό.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης προσπάθησε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά στις λίγες φάσεις που έφτασε στην περιοχή του Διαμαντή δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο γκολ που δέχτηκε στο 32' δεν μπόρεσε να απαντήσει ώστε να μπορέσει να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη, κατάφεραν να προηγηθούν στο 32' και είχαν πολλές φάσεις για να πετύχουν και άλλα γκολ, αλλά δεν τις αξιοποίησαν. Μάλιστα ζήτησαν και 3 πέναλτι στο 7' σε ανατροπή του Γούλα (τράβηγμα φανέλας) από τον Λεβέντη, στο 26' σε σέντρα του Χουστουλάκη η μπάλα σταμάτησε στο σώμα και στο χέρι του Αλεξανδρή και στο 85' σε ανατροπή του Αποστολάκη από τον Λεβέντη.

Το γκολ και οι φάσεις

Στο 32' από κόρνερ του Ζερβού, ο Ζελο πετάχτηκε στο α' δοκάρι έκανε την κεφαλιά προς τα πίσω και ο Τζορμπατζίδης που είχε προωθηθεί με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το 1-0.

Στο 73' ο Μάγγος απέφυγε έναν αντίπαλο του μέσα στην περιοχή, έκανε τη κεφαλιά με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα στο έδαφος και στη συνέχεια κατέληξε άουτ από την εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού.

Από εκεί και πέρα ευκαιρίες για γκολ έχασαν οι Κωβαίος (8', 19'), Αλεξανδρής (13'), Νάνος (18'), Αποστολάκης (19', 44', 53'), Ζελο (31', 61'), Ζερβός (49'), Γούλας (55', 58'), Μάγγος (59'), Πουλάκος (87') και Παναγιωτίδης, Γκ. Πέπα (89').

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Διαμαντής, Παναγόπουλος, Χουστουλάκης, Ζελο (84' Κοσκινάς), Τζορμπατζίδης, Νικολάου, Γούλας (68' Πουλάκος), Μάγγος, Κωβαίος (68' Βλάχος), Αποστολάκης, Ζερβός.

 

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Χρήστου, Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Καλεμάκης, Αντώνακας (82' Αθ. Ασημακόπουλος), Δρόσος (46' Αθανασιάδης), Κατσαρός (66' Γκ. Πέπα), Παναγιωτίδης, Ν. Λυμπερόπουλος, Λεβέντης.