Δευτέρα, 06 Μάρτιος 2017 13:40

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 2-0: Μείωσε την διαφορά από την κορυφή

Γράφτηκε από τον

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Αναγέννηση Παραλίας επικράτησε προχθές το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Καλαμάτας της Α.Ε. Αβίας με 2-0, παραμένει μόνη δεύτερη και μείωσε στους 7 βαθμούς την διαφορά της από την κορυφή. 

 

Η "Μπάρτσα" συνδύασε το καλό ποδόσφαιρο με το αποτέλεσμα και έφτασε στην επικράτηση και αν οι παίκτες της ήταν πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη με μεγαλύτερο σκορ. Τις πιο σημαντικές ευκαιρίες έχασαν οι Τριανταφυλάκης (σουτ), Αργυρόπουλος (κεφαλιά), Μουλιάτος (σουτ), Μάρης (πλασέ). Με το παραπάνω αποτέλεσμα παραμένει για ακόμη μία αγωνιστική στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' τοπικής.

 

Η Α.Ε. Αβίας προσπάθησε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, άλλα δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι παίκτες της στη διάρκεια του ματς. Οι πιο σημαντικές ήταν αυτές που έχασαν οι Κορμπής και Αποστολίδης με ισάριθμες κεφαλιές. Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν και για γκολ που πέτυχαν στο 85' θα γινόταν το 1-1, όταν ο διαιτητής Σκόρδος υπέδειξε επιθετικό φάουλ στον Μανιατέα, ο οποίος είχε πιάσει την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

 

Το 1-0 σημείωσε στο 40' ο Μουλιάτος με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή. Το τελικό 2-0 πέτυχε στο 83' ο Τρίψας με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Καλογερόπουλος, Γερμάνης, Πανταζής (70' Κανελλόπουλος), Αργυρόπουλος, Βεργόπουλος, Δουρούμης, Δασκαλάκης (60' Μπαλαλάς), Τρίψας, Μάρης, Μουλιάτος, Τριανταφυλλάκης (81' Μάντης).

 

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κουτίβας, Βαβαρούτσος, Αποστολίδης, Μανιατέας, Μητσέας, Πολυμενέας (82' Γεωργουλέας), Κορμπής, Αλντέσκου (35' Τζανετέας), Γκλίγκα (37' Γεωργίκος), Γιαννέας, Γεωργαντάς.