Δευτέρα, 06 Μάρτιος 2017 13:59

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-0: Εύκολη επικράτηση

Γράφτηκε από τον

Σε ένα εύκολο απόγευμα εξελίχθηκε για τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, ο σαββατιάτικος αγώνας με τον Τέλλο Άγρα τον οποίο νίκησε στο "Γ. Λουκαρέας" με 3-0.

Ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε τις προθέσεις του, ήθελε τη νίκη και την πήρε παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ενώ αν οι Πουλάκο (2 φορές), Τσαναλίας, Αναγνωστόπουλος ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, σε κάποιες ευκαιρίες που είχαν στη διάρκεια του 90λεπτου, ίσως να έφταναν στην κατάκτηση των τριών βαθμών με μεγαλύτερο σκορ.

Το θετικό πέρα από την εμφάνιση και τη νίκη, ήταν η συμμετοχή 4 νεαρών παικτών στη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι Μπέρμπερη, Μπαζάνης ήταν στην αρχική 11άδα και έπαιξαν σε όλο το ματς, ενώ μπήκαν ως αλλαγή οι Τσεκάνι και Μάλαμας.

Ο Τέλλος Άγρας πήγε να αγωνιστεί με στόχο να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα ώστε να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Τα γκολ που δέχτηκε στο α' μέρος έκαναν πιο δύσκολη την προσπάθεια των παικτών για να διεκδικήσουν βαθμό ή βαθμούς από το παιχνίδι. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποιες από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Διακουμής (2 φορές στο α' ημίχρονο), Λ.Ν.ανδρώνης, Λ.Χ. Ανδρώνης (στο β' μέρος). Και σαν να μην έφτανε αυτό στις αρχές του β' ημιχρόνου δέχτηκαν και 3ο γκολ και λίγα λεπτά αργότερα έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Λ.Χ. Ανδρώνη (60') με 2η κίτρινη για κράτημα φανέλας (η 1η στο 45' για διαμαρτυρία).

Γκολ - δοκάρι

Στο 1ό λεπτό ύστερα από ωραία συνδυασμό με τον Μαρούδα, ο Τσαναλίας μπήκε περιοχή από τα πλάγια και με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 20' ο Μαρούδας μετά από κάθετη πάσα του Πουλάκου βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 51' ο Μπαζάνης μετά από πάσα του Πουλάκου απέφυγε έναν αμυντικό και τον Κ. Στασινόπουλο και με πλασέ "έγραψε" το 3-0.

Στο 78' ο Τζίφας με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Φέστας, Τζίφας, Στ. Μπάλας (63' Μάλαμας), Πολυμενέας, Μπέρμπερη, Μπαζάνης, Τσαναλίας (58' Τσεκάνι), Πουλάκος, Μαρούδας (55' Ηλιόπουλος), Αναγνωστόπουλος.

 

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κ. Στασινόπουλος, Λ.Ν. Ανδρώνης, Τσίμπιτσης, Κοντογόνης (30' Λ.Χ. Ανδρώνης), Γεωργακόπουλος (75' Τζωρτζίνης), Ανεστόπουλος, Μπούμπα, Μπουντάς, Εμμανουήλ, Διακουμής, Πατσιώτης (70' Αντ. Στασινόπουλος).