Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 14:27

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-0: Τέταρτη σερί ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-0: Τέταρτη σερί ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους

Μακριά από τη νίκη για τέταρτο σερί παιχνίδι έμεινε ο Πανθουριακός που αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Εθνικό στο Μελιγαλά.

Μετά λοιπόν από τρία σερί 1-1 με Πάμισο, Μιλτιάδη και Ολυμπιακό, χθες έμεινε στη "λευκή" ισοπαλία και έπεσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη ο Εθνικός επιβεβαίωσε πως στην έδρα του είναι ισχυρός (έχει μόλις μία ήττα), φέρνοντας την τέταρτη εντός έδρας ισοπαλία του.

Φωνές Πανθουριακού για δύο πέναλτι 

Ηταν ένα ματς που πήγε στη δύναμη, με τον Πανθουριακό να έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Νίκα (ζήτησε δύο πέναλτι στο τελευταίο 20λεπτο), θεωρώντας πως έγινε αλλοίωση αποτελέσματος.

Μετά από ένα άχρωμο πρώτο μέρος στο δεύτερο ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος.

Στο 50' μετά από κόρνερ, ο Φέστας σε κενή εστία δεν έκανε για λίγο την προβολή.

Οι φιλοξενούμενοι στο 53' και το 58' είχαν δύο καλά σουτ με Πανταζή και Ντόκο που δεν βρήκαν στόχο.

Στο 75' η ομάδα της Θουρίας ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Χελά από τον Μακρυνιώτη, ενώ πέναλτι ζήτησε και ο Εθνικός στο 80' για κράτημα του Χαραλαμπόπουλου από αμυντικό σε κόρνερ.

Στο 85' οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για νέο πέναλτι σε ανατροπή του Κάνιστρα από τον Καρατζούλια.

Ο Πανθουριακός έχασε την τελευταία ευκαιρία στο 89' όταν μετά από σουτ του Μουστάκα και απόκρουση του Δημητρέλη, ο Μπιτσάνης 

εξ' επαφής δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Το ματς σφύριξε ο Νίκας, με βοηθούς τους Ταβουλαρέα και Γιαννέτσο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Σβερκούνος, Μακρυνιώτης, Χαραλαμπόπουλος, Αλεβίζος, Καρατζούλιας, Φέστας, Γεωργόπουλος (75' Καρύδης), Κανελλόπουλος (80' Λάγιος), Χότζα (87' Σαραντόπουλος), Μουρούσιας.

 

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Καλλιντέρης, Παντσιώτης (78' Μπιτσάνης), Πετρόγιαννης, Κλουβάτος, Κάιας (46' Χελάς), Καράμπελας, Μουστάκας, Ντόκο, Κουρούπης (65' Φιλλίπου), Πανταζής, Κάνιστρας.