Δευτέρα, 06 Μάρτιος 2017 15:00

ΕΡΑΝΗ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-0: Δεύτερη σερί νίκη

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-0: Δεύτερη σερί νίκη

 

Δεύτερη σερί νίκη με το ίδιο σκορ πέτυχε χθες η Εράνη που επικράτησε στα Φιλιατρά της Ανδρούσας με 1-0.

Η Εράνη συνεχίζει την προσπάθεια για άνετη παραμονή στην κατηγορία και χθες έκανε άλλο ένα βήμα, μεγαλώνοντας και τη διαφορά που την χωρίζει από την Ανδρούσα στους 7 πόντους.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και έμοιαζε να κλείνει περισσότερο στην ισοπαλία, με την Εράνη να έχει ελαφρά υπεροχή και μια δύο καλές φάσεις για σκοράρει. 

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 50' όταν ο Σπυρόπουλος γύρισε την μπάλα στην περιοχή και μετά από σύγχυση ο Καλογερόπουλος προσπάθησε να διώξει την μπάλα, όμως δεν την βρήκε όπως θα ήθελε και αφού πήρε περίεργη τροχιά κατέληξε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους στο 83' όμως η μπάλα από το πλασέ του Πέπα κτύπησε στο δοκάρι. 

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Πέππας, Μπουρδέκας, Βλάμης, Μιχαλακόπουλος, Κώτσος, Αναστασόπουλος, Σπυρόπουλος, Χότι, Χρονόπουλος (60' Φούντας), Διονυσόπουλος (68' Σταματόπουλος, 85' λ.τρ. Γριβοκωστόπουλος).

 

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κοσμάς, Ιμεράσι, Τσώνης, Αντωναίος, Καλογερόπουλος, Θεοδοσόπουλος (30' λ.τρ. Μουλαβασίλης), Βασιλογιαννακόπουλος (80' Δέδες), Βοσνάκης (70' Μάλαμας), Βλαχόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μαραγκούλιας.