Δευτέρα, 06 Μάρτιος 2017 17:37

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-3: Εσπασε το αήττητο του Πύργου

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-3: Εσπασε το αήττητο του Πύργου

 

 

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας έγινε το Σάββατο η πρώτη ομάδα που κερδίζει τον Μιλτιάδη στην έδρα του... Το συγκρότημα του Μιχάλη Φασουλή επικράτησε στον Πύργο με σκορ 3-1 και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές.

Ηταν μία δίκαιη νίκη που ήρθε χάρις σε δύο γκολ του Αποστόλη Τρικουράκη και ένα του Αλμπερτ Σεφεράσι και έδωσε τη δυνατότητα στον Απόλλωνα να ανέβει βαθμολογικά.

Στον αντίποδα ο ελλιπής Μιλτιάδης έκανε ίσως το χειρότερο φετινό του παιχνίδι, όντας ακίνδυνος επιθετικά και με πολλά αμυντικά προβλήματα και έτσι έχασε το αήττητο του Πύργου μετά από 6 νίκες και 3 ισοπαλίες. 

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα και ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους καλή ευκαιρία... Ηταν το 23' όταν ο Δ. Τσουλάκος έκανε ωραία ενέργεια και σέντρα από δεξιά και ο αμαρκάριστος Σεφεράσι με καρφωτή κεφαλιά από κοντά έγραψε το 0-1.

Στο 32' ο διαιτητής Αλεξέας έδειξε κίτρινη κάρτα στον Βασιλόπουλο για διαμαρτυρία στον βοηθό Γιαννέτσο και μαζί τεχνική ποινή, δηλαδή φάουλ έξω από την περιοχή. Το φάουλ εκτέλεσε ο Μανωλόπουλος και ο Τρικουράκης με καρφωτή κεφαλιά έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Βουρνάς νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Αλεξόπουλο και στη συνέχεια το σουτ του Σεφεράσι έφυγε ψηλά άουτ.

Ο Μιλτιάδης αντέδρασε στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου και μείωσε 

στο 44' με ωραία κεφαλιά του Παυλόγιαννη ύστερα από σέντρα του Βέλλη, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με σκορ 1-2 στα αποδυτήρια.

Με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου ο Κώστας Λαμπρόπουλος έβαλε στο ματς τους Διαμαντόπουλο και Κάππο, όμως η εικόνα του Μιλτιάδη δεν βελτιώθηκε αισθητά.

Οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν το παιχνίδι με τους Αλεβίζο, Τρικουράκη και Τσουλάκο να κάνουν σπουδαίο ματς.

Στο 69' ο Γ. Παπαγεωργίου εκτέλεσε ένα φάουλ, όμως ο Αλεξόπουλος απομάκρυνε δύσκολα με την μπάλα να χτυπά και στο αριστερό δοκάρι.

Τελικά ο Απόλλωνας "κλείδωσε" τη νίκη του στο 85' όταν ο Δημόπουλος έκανε λάθος γύρισμα με το κεφάλι, ο Αλεξόπουλος έδιωξε πάνω στη γραμμή, όμως ο Τρικουράκης από κοντά έκανε με προβολή το 1-3.

Τρία λεπτά αργότερα ο Δ. Τσουλάκος σέντραρε και ο Ν. Παπαγεωργίου έπιασε την κεφαλιά με τον Αλεξόπουλο να βγάζει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι "ξύπνησαν" αργά έχοντας δυο κλασικές ευκαιρίες στις καθυστερήσεις, όμως ο Αντωνόπουλος έδιωξε ισάριθμες φορές σε κόρνερ αρχικά το σουτ του Παυλόγιαννη στο 91' και ύστερα την κεφαλιά του Διαμαντόπουλου στο 93'.

Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία του Αλεξέα και των βοηθών του Γιαννέτσου και Τσοπανάκη. 

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Αλεξόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κοτσίρης (46' Διαμαντόπουλος), Τσέρτος, Βασιλόπουλος, Γαλάνης, Ζώτος (46' Κάππος), Παυλόγιαννης, Παλιάς, Βέλλης, Δημόπουλος.

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αντωνόπουλος, Ξυδιάς, Μανωλόπουλος, Δασκαλάκης, Ν. Παπαγεωργίου, Σεφεράσι (55' Φωτιάδης), Βουρνάς (55' Γ. Παπαγεωργίου), Κούτρης (82' Στ. Τσουλάκος), Τρικουράκης, Δ. Τσουλάκος, Αλεβίζος.