Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 13:04

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Πληρώνει" τους χαμένους βαθμούς στο γήπεδό του

Γράφτηκε από τον

Η έδρα αποτέλεσε πέρυσι το μεγάλο "όπλο" του Τσικλητήρα για την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική και εν συνεχεία την ιστορική άνοδο στη Γ' εθνική. 

Ο Τσικλητήρας είχε 14 νίκες στο πρωτάθλημα και 1 μόλις ήττα ενώπιον του κοινού της και το απόλυτο "3 στα 3" στα μπαράζ. Φέτος όμως η κατάσταση διαφέρει, μιας και σε 10 εντός έδρας ματς ο απολογισμός είναι 3 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και 4 ήττες.  Οι δύο τελευταίες μάλιστα συνεχόμενες, μιας και μετά το Φωστήρα έφυγε προχθές με τους τρεις βαθμούς από την Πύλο και η φορμαρισμένη Χαλκίδα.

Μετά λοιπόν την 21η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής ο Τσικλητήρας είδε τη διαφορά από την τελευταία θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό να μειώνεται στους 5 βαθμούς. Η Μεσσηνιακή ομάδα πληρώνει τους πολλούς χαμένους βαθμούς στο γήπεδό της και έτσι δεν "φαίνονται" στη βαθμολογία τα σημαντικά διπλά σε Ζευγολατιό και Αργος. 

Να σημειωθεί ότι τα δύο πρώτα εντός έδρας ματς της Γ' εθνικής με Ζευγολατιό και Δόξα Μεγαλόπολης, τα έδωσε στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας. 

Η συνέχεια περιλαμβάνει εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια, όπως αυτό της Κυριακής με την πρωτοπόρο Παναχαϊκή. Ο Νίκος Κακαλέτρης δηλώνει ότι το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο, αλλά η ομάδα του θα παλέψει για την παραμονή στη Γ' εθνική. Για την ήττα από τη Χαλκίδα, ο προπονητής του Τσικλητήρα είπε: "Ηταν ένα κακό ματς και από τις δύο ομάδες. Οποιος έβαζε γκολ θα κέρδιζε. Πληρώσαμε για μία ακόμα φορά την έλλειψη συγκέντρωσης σε στημένη φάση. Σε καμία περίπτωση όμως δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα". Στο προχθεσινό ματς συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες ο Μπάμπης Πύλιος και θα χάσει τα δύο επόμενα παιχνίδια με Παναχαϊκή και Ερμιονίδα. 

Ημέρα θλίψης

Τον πατέρα του Φώτη έχασε ο πρόεδρος του Τσικλητήρα Τάσος Καραλής και το ποδοσφαιρικό τμήμα έδωσε το "παρών"χθες στη κηδεία στο Σουληνάρι.