Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 15:19

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: "Ημουν σίγουρος ότι θα το πιάσω", λέει ο… εξπέρ στα πέναλτι Φίλιππος Μάρης

Γράφτηκε από τον

Ούτε η πρωτοπόρος της Α' τοπικής Καλαμάτα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Α.Ο. Φαραί, ο οποίος διατήρησε για 14ο συνεχόμενο ματς το αήττητο (9 νίκες, 5 ισοπαλίες). 

Η ομάδα του Νίκου Γεωργακλή υποχρέωσε σε εντός έδρας ισοπαλία (1-1) τη "Μαύρη Θύελλα", παρότι αγωνίστηκε από το 51' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κακαλή. Μεγάλος πρωταγωνιστής της κυριακάτικης αναμέτρησης, ο Φίλιππος Μάρης που απέκρουσε το πέναλτι του Καλαντζή στο 58' και χάρισε μια ιστορική ισοπαλία στην ομάδα του. 

"Ημουν σίγουρος ότι θα το πιάσω. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που πάλεψαν σ' ένα δύσκολο για εμάς αγωνιστικό χώρο και κράτησαν με 10 παίκτες. Ετσι όπως εξελίχθηκε το ματς είναι δίκαιο το αποτέλεσμα", λέει ο έμπειρος γκολκίπερ που είναι… εξπέρ στα πέναλτι και από τους καλύτερους τερματοφύλακες της κατηγορίας. Ο Μάρης έχει αποκρούσει ακόμα πέναλτι στο πρωτάθλημα με Πάμισο, Τ. Αγρα και Αβία (έχει πιάσει δηλαδή τα 4 από τα 6 πέναλτι), ενώ έχει αποκρούσει δύο πέναλτι και στο ματς κυπέλλου με το Διαβολίτσι.

Για τη φετινή εντυπωσιακή πορεία σημειώνει ότι: "Η ομάδα έχει βρει το δρόμο της. Τα παιδιά δουλεύουν καλά στις προπονήσεις, γιατί εγώ δεν μπορώ να προπονηθώ λόγω εργασίας και υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια. Μπορεί να μην παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά έχουμε πλάνο και στο ποδόσφαιρο αυτό που μετρά είναι οι βαθμοί". 

Από την πλευρά της η διοίκηση του Α.Ο. Φαραί απένειμε τα εύσημα στους παίκτες για τον ιστορικό βαθμό και την κατάθεση ψυχής, ενώ συγχαίρει και τη διαιτησία σ' ένα ματς μάλιστα που η ομάδα είχε εις βάρος της αποβολή και πέναλτι!