Τετάρτη, 08 Μάρτιος 2017 15:56

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Χωρίς νίκη από τις 28 Γενάρη!

Γράφτηκε από τον

Μπορεί ο Πανθουριακός να έχει να ηττηθεί από τις 16 Οκτωβρίου και το 1-2 από το Μιλτιάδη, αλλά βρίσκεται στην 4η θέση και στο -11 από την πρωτοπόρο της Α' τοπικής Καλαμάτα. 

Η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου "πληρώνει" τις πολλές ισοπαλίες (7) και συμπλήρωσε τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο. Τελευταία επιτυχία ήταν το 1-5 με το Διαβολίτσι στις 28 Γενάρη. Εκτοτε έχει τέσσερα "Χ", τα τρία μάλιστα με σκορ 1-1 κόντρα σε Πάμισο, Μιλτιάδη, Ολυμπιακό Καλαμάτας, ενώ την Κυριακή έμεινε στο 0-0 με τον Εθνικό Μελιγαλά. 

Ο προπονητής του Πανθουριακού  Γιώργος Αργυρόπουλος σχολιάζοντας την πρόσφατη αναμέτρηση είπε: "Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Είχαμε στο πρώτο μέρος την εδαφική υπεροχή, αλλά δεν τη μετουσιώσαμε σε ευκαιρίες. Στο δεύτερο δουλέψαμε περισσότερο μέσα στο γήπεδο, βγάλαμε ευκαιρίες χωρίς όμως ευτυχή κατάληξη. Εχουμε παράπονα για δύο καθαρά πέναλτι που δεν μας δόθηκαν. Δεν στεκόμαστε όμως στη διαιτησία και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Ανδρούσα. Πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους".

 

Αγωνιστικά, ο Γιάννης Χελάς έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του απέναντι στην Ανδρούσα κρίνεται αμφίβολη. Αυτό είναι και το μοναδικό ερωτηματικό στην προετοιμασία του Πανθουριακού.