Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 17:04

To 2010-2011 ο Πάμισος είχε νικήσει την Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

 

Η τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι Πάμισος και Καλαμάτα στη Μεσσήνη ήταν τη σεζόν 2010-2011 στο πλαίσιο της Δ' εθνικής. 

Στο πλαίσιο του β' γύρου, ο Πάμισος είχε πάρει τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Καλαμάτα, η οποία ήταν πρώτη με διαφορά στην βαθμολογία και ήταν από νωρίς πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την άνοδο στην Γ' εθνική, κάτι που τελικά έγινε εύκολα στην συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Το ματς είχε γίνει υπό βροχή και παρουσία περίπου 1.000 φιλάθλων των δύο ομάδων, σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο ο οποίος θύμιζε περισσότερο... βούρκο. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποφασιστικοί στην επανάληψη και με ένα γκολ του Αντωνίου στο 64' πήραν την μεγάλη νίκη με 1-0.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καλλιντέρης, Καπακλής, Κωτσάκης, Κουρεντζής, Κυριόπουλος, Μωράκης, Πατσιώτης, Βαβαρούτσος (84' Ζάκκας), Μπεγέτης (92' Βιδάκης), Ηλιόπουλος, Αντωνίου (81' Κούτρης). 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Λυμπερόπουλος, Μητσέας (68' Αγγελόπουλος), Δημητρακόπουλος, Μπλέτσας, Κωνσταντόπουλος (78' Χελάς), Σισμανίδης, Ελ Γαζάουι (46' Δαμουράς), Αθανασόπουλος, Γρηγορακάκης, Τσόπελας. 

Στο ματς του πρώτου γύρου εκείνης της σεζόν η Καλαμάτα είχε κερδίσει 2-0 τον Πάμισο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, στο πλαίσιο μάλιστα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Η Καλαμάτα είχε ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Αργύρη Νικητόπουλου στο 40' ενώ στο 92' ο Κλέαρχος Αλεξανδρόπουλος είχε διαμορφώσει το τελικό 2-0 για την "Μαύρη Θύελλα". 

Η Καλαμάτα εκείνης της σεζόν είχε στον πάγκο τον Ελβιο Μάνα ενώ στον πάγκο του Παμίσου ήταν ο Κώστας Κλάδης .

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Λυμπερόπουλος, Νικητόπουλος (77' Γαλανόπουλος), Δρούγας, Μπαστακός, Μπλέτσας, Κωνσταντόπουλος, Σισμανίδης (69' Δημητρακόπουλος), Τσαγκαράκης, Αγγελόπουλος (64' Αθανασόπουλος), Γρηγορακάκης, Αλεξανδρόπουλος. 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Κατσίποδας, Καπακλής (72' Κούτρης), Πετσόπουλος, Κουρεντζής, Φουρναράκος (79' Κωτσάκης), Μωράκης, Βαβαρούτσος, Κάνιστρας (60' Γατσώρης), Μπεγέτης, Ηλιόπουλος, Αντωνίου. 

 

Νίκη στον πρώτο γύρο η Καλαμάτα

Στο φετινό ματς του πρώτου γύρου στο γήπεδο του Μεσσηνιακού η Καλαμάτα είχε πάρει τη νίκη με 1-0 χάρη σε γκολ του Σταύρου Τσουλάκου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κυριακόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος (70' Σταματελόπουλος), Καντούτσης, Μπαστακός, Μπεγέτης, Καλαντζής, Νάτσης, Αθανασόπουλος (57' Βασιλόπουλος), Τσουλάκος (70' Σαραντόπουλος), Νικολόπουλος.

 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Μπομπότσι (79' Πατσιώτης), Κατσιβαρδέας, Δημητρακόπουλος, Μπερερής, Μωράκης, Γεωργιόπουλος (66' Παπαδόπουλος), Λαθύρης, Τουρλίδας, Ηλιόπουλος, Μπίσα.