Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 14:16

ΕΡΑΝΗ: "Μπαίνουν οι βάσεις για τη νέα χρονιά…», επισημαίνει ο Μιχάλης Ζάγκος

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: "Μπαίνουν οι βάσεις για τη νέα χρονιά…», επισημαίνει ο Μιχάλης Ζάγκος

Στο έπακρο αξιοποίησε τον παράγοντα έδρα στα δύο συνεχόμενα ματς που έδωσε στα Φιλιατρά η Εράνη.

Οι «πράσινοι» νίκησαν με 1-0 τον Εθνικό Μελιγαλά και στην συνέχεια την Ανδρούσα με αποτέλεσμα να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση. Η Εράνη πλέον είναι στην 11η θέση, εφτά βαθμούς μακριά από την 14η, η οποία θα οδηγήσει σε υποβιβασμό αν επαληθευτεί το δυσάρεστο σενάριο του υποβιβασμού του Τσικλητήρα Πύλου από την Γ' εθνική. 

Ουσιαστικά η Εράνη είναι πολύ κοντά στην οριστικοποίηση της παραμονής και στοχεύει σε ένα όσο το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα στο βαθμολογικό πίνακα στην συνέχεια του πρωταθλήματος της Α' τοπικής.

Ο προπονητής της Μιχάλης Ζάγκος δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια που γίνεται και αισιοδοξεί για το μέλλον. "Υπάρχει βελτίωση στην ομάδα η οποία έχει βρει τα πατήματα της και οι παίκτες καταλαβαίνουν καλύτερα τον τρόπο παιχνιδιού μας. Πετύχαμε δύο σημαντικές νίκες απέναντι σε Εθνικό και Ανδρούσα. Στόχος είναι να ανέβουμε ακόμη πιο ψηλά ενώ από τη στιγμή που θα εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την προώθηση των νεαρών παιδιών μας στην ομάδα. Ήδη παίζουν ο 15χρονος Αναστάσιος Μπουρδέκας και ο 17χρονος Νώντας Φούντας ενώ υπάρχουν τουλάχιστον δύο παιδιά ακόμη από την παιδική ομάδα που βλέπω ότι μπορούν να πάρουν χρόνο. Το σημαντικό είναι ότι φέτος μπαίνουν βάσεις στην ομάδα για τη νέα χρονιά. Αν πάνε όλα καλά, η ομάδα θα έχει ένα καλό κορμό και θα χρειάζεται λίγες προσθήκες για να κάνει το βήμα παραπάνω ακόμη και πρωταθλητισμό τη νέα χρονιά". 

Σχεδόν όλοι Φιλιατρινοί!

Ο τεχνικός της Εράνης στέκεται ακόμη στο ντόπιο στοιχείο της ομάδας που είναι πραγματικά εντυπωσιακό: "Εκτός από τον Πέππα που είναι φοιτητής και τον Γρ. Αναστασόπουλο που είναι από τους Γαργαλιάνους αλλά τον θεωρούμε δικό μας παιδί όλοι οι υπόλοιποι στην ομάδα είναι Φιλιατρινοί, κάτι πολύ σημαντικό για την Εράνη. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από το διοικητικό συμβούλιο και επιπλέον δίνεται μεγάλο βάρος στην καλή δουλειά που γίνεται στην ακαδημία από τους Σ. Λυμπερόπουλο και Κ. Λυμπερόπουλο ώστε να συνεχιστεί η παραγωγή παικτών από την περιοχή".

Την Κυριακή στην Κυπαρισσία

Όσον αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος, την Κυριακή η Εράνη θα φιλοξενηθεί από την Κυπαρισσία στο τοπικό ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Α' τοπικής: "Είναι ένα ντέρμπι. Η Κυπαρισσία βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση, αλλά και εμείς θα πάμε για το καλύτερο δυνατό στο μας", τόνισε ο Ζάγκος που υπολογίζει για το ματς της Κυριακής σε όλους τους παίκτες, με αμφίβολη μόνο την συμμετοχή του Γρ. Σταματόπουλου λόγω τραυματισμού.