Παρασκευή, 10 Μάρτιος 2017 19:09

Α1 ΤΟΠΙΚH: Προβάδισμα τίτλου πήρε η Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον
Α1 ΤΟΠΙΚH: Προβάδισμα τίτλου πήρε η Σπερχογεία

 

Μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 τοπικής είναι από την Κυριακή η Σπερχογεία.

Οι «ταύροι» νίκησαν με 3-1 τον Αστέρα Μικρομάνης και σε συνδυασμό με την ήττα της Ομόνοιας από το Δώριο αποσπάστηκαν τρεις βαθμούς από την ομάδα της Καλαμάτας.

Η Σπερχογεία πλέον είναι πρώτη με 45 βαθμούς ενώ η Ομόνοια ακολουθεί με 42'. Ακόμη πιο κάτω βρίσκονται το Ασπρόχωμα με 37 και ο Αίας με 36.

Θυμίζουμε πως ανεβαίνουν απευθείας στην Α' τοπική οι τρεις πρώτες ομάδες ενώ απομένουν 6 αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η Σπερχογεία βρίσκεται 9 βαθμούς πάνω από την 4η θέση, φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα χάσει το τρένο της ανόδου και πλέον ο βασικός στόχος της είναι να συνδυάσει την επιστροφή της στην Α' τοπική με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην προσπάθεια αυτή η Ομόνοια παραμένει ο κυριότερος αντίπαλος της.

Μάλιστα η μάχη του τίτλου δεν αποκλείεται να κρατήσει μέχρι τέλους...

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής ενδέχεται να κριθεί την τελευταία αγωνιστική όταν οι δύο ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους στο γήπεδο της Σπερχογείας.

Μέχρι τότε οι δύο ομάδες έχουν ένα... παρόμοιο πρόγραμμα, δίνοντας από δύο εντός και τρία εκτός έδρας παιχνίδια στις πέντε αγωνιστικές που ακολουθούν.

Αν δεν μπορέσει κάποιος από τους δύο να πάρει προβάδισμα 4 βαθμών τότε ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί την τελευταία αγωνιστική στο γήπεδο «Π. Γεωργανάς». Και επειδή η ισοβαθμία δεν είναι απίθανη, θυμίζουμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου στο «Γ. Λουκαρέας» οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με 1-1...

 

Το πρόγραμμα των δύο ομάδων μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος έχει ως εξής

21η αγωνιστική

Πεταλίδι - Σπερχογεία

Ηρακλής - Ομόνοια

22η αγωνιστική

Σπερχογεία - Χανδριναϊκός

Ομόνοια - Ολυμπιακός Αν.

23η αγωνιστική

Νέος Αρις - Σπερχογεία

Χώρα - Ομόνοια

24η αγωνιστική

Σπερχογεία - Αίας

Ομόνοια - Κορώνη

25η αγωνιστική

Ασπρόχωμα - Σπερχογεία

Μεσσηνιακός - Ομόνοια

26η αγωνιστική

 

Σπερχογεία - Ομόνοια