Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 13:56

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 2-0: Σημαντική νίκη για την παραμονή στο Αρκαδικό ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

Με γκολ που πέτυχε στο β' ημίχρονο η Δόξα Μεγαλόπολης κέρδισε χθες το απόγευμα στην έδρα της, στο αρκαδικό ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής, καθώς επικράτησε του Παναρκαδικού με 2-0.

Βαθμολογική ανάσα αποτελούν οι 3 πόντοι που πήρε η Δόξα, καθώς βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και τις τελευταίες αγωνιστικές καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια ώστε να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Η νίκη ήρθε σε καλό σημείο και αναμένεται να βοηθήσει και ψυχολογικά για τη συνέχεια. 

Από την άλλη ο Παναρκαδικός που είναι σε καλύτερη θέση στη βαθμολογία πήγε στη Μεγαλόπολη για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως παρά τις προσπάθειες των παικτών του, δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Φάσεις - γκολ

Στο 5' μετά από κόρνερ του Πρίκα ο Νάνος έκανε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα να φύγει άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 10' από σουτ του Σαλαπάτα, η μπάλα έφυγε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρια.

Στο 33' από σουτ του Πρίκα η μπάλα βρήκε σε αμυντικούς, οι οποίοι στη συνέχεια την απομάκρυναν. Στο 43' ο Γιουκούδης βγήκε απέναντι στον Χρήστου, όμως ο τελευταίος κατάφερε να γλιτώσει την εστία του από την παραβίαση. Στο 52', ο Χρήστου στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε πάνω στον Τ. Σαλαπάτα και από την κόντρα πήρε πορεία προς τα δίχτυα, όμως κτύπησε στο οριζόντιο  δοκάρι. Στο 56' ο Παναγιωτίδης, με πολύ ωραία κίνηση προσπέρασε τον Καπετάνο και από πλάγια θέση με πλασέ πέτυχε το 1-0. Στο 77' πάσα του Παναγιωτίδη στον Γκ. Πέπα, αυτός με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα πετυχαίνοντας έτσι το 2-0. Στο 82' ο Ν. Λυμπερόπουλος έφτασε στην περιοχή από τα πλάγια πλάσαρε ψηλοκρεμαστά η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα, αλλά πρόλαβε αμυντικός και έδιωξε πάνω σχεδόν στην γραμμή γλιτώνοντας τον Παναρκαδικός από την επίτευξη 3ου γκολ. 

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Χρήστου, Λεβέντης, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Καλεμάκης, Αθ. Ασημακόπουλος (66' Δρόσος), Πρίκας (73' Γκ. Πέπα), Κατσαρός, Παναγιωτίδης, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος (68' Κ. Ασημακόπουλος).

 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Καπετάνος, Πετρόπουλος, Γκρόσιος, Αρώνης, Δήμος, Κυριακόπουλος, Μέλλος (67' Καραμήτος), Βελισσάρης (78' Σταθουλόπουλος), Τ. Σαλαπάτας, Π. Σαλαπάτας, Γιουκούδης (73' Καδάς).