Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 14:42

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 2-1: Επέστρεψε στις νίκες

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΑΝΔΡΟΥΣΑ 2-1: Επέστρεψε στις νίκες

 

Δέκα λεπτά ήταν αρκετά στον Πανθουριακό για να πάρει τη νίκη στη χθεσινή εντός έδρας αναμέτρηση του με την Ανδρούσα, την οποία κέρδισε με 2-1.

Η ομάδα της Θουρίας μετά από 4 ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδι κατάφερε χθες να επιστρέψει στις επιτυχίες, παίζοντας όσο χρειάστηκε για να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Είχε φλύαρη υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά στο διάστημα από την αρχή του β' μέρους και για τα επόμενα 15 λεπτά παρουσίασε το πολύ καλό αγωνιστικό της πρόσωπο και έφτασε στην επίτευξη των δύο γκολ που της έδωσαν τη νίκη, αν είχε ανάλογη παρουσία και στο υπόλοιπο διάστημα του β' ημιχρόνου τότε θα μπορούσε να πάρει τη νίκη με μεγαλύτερο σκορ.

Η Ανδρούσα, που αγωνίζεται για την παραμονή της στην κατηγορία, στάθηκε σε γενικές γραμμές καλά και διεκδίκησε μέχρι το τέλος ένα θετικό αποτέλεσμα, όμως τα 15λεπτά στις αρχές του β' μέρους ήταν καθοριστικά, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 και από εκεί και πέρα έγινε δύσκολο το έργο της για διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Φάσεις - γκολ 

Στο 13' διαγώνιο σουτ του Πανταζή από τη γραμμή της μεγάλης η μπάλα βρήκε σε πόδι αμυντικού και έφυγε κόρνερ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 17' σέντρα του Μαραγκούλια στη μικρή περιοχή για τον Τσέλα, αυτός δεν κατάφερε να σουτάρει από κοντά γιατί έπεσαν πάνω του οι Κλουβάτος, Σεφεράσι και Κάϊας και έδιωξαν. Στο 21' σέντρα του Βοσνάκη στην περιοχή για τον Θεοδωρόπουλο, ο οποίος υπό πίεση αμυντικού πρόλαβε έκανε την προβολή στέλνοντας την μπάλα να φύγει άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 49' μετά από κόρνερ οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να διώξουν την μπάλα και ο Κλουβάτος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοσμά, παρότι αυτός την απέκρουσε αρχικά, όμως δεν μπόρεσε να αποτρέψει το γκολ. Στο 56' μπαλιά του Φιλίππου στον Χελά, αυτός φάτσα με τον Κοσμά σούταρε αμέσως, για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας της Ανδρούσας και να φύγει κόρνερ, μόλις δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 57' ο Μουστάκας με διαγώνιο σουτ από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στο δεξί "Γ" της εστίας του Κοσμά και πέτυχε το 2-0. Στο 91' ο Τσώνης έκανε τη σέντρα στην περιοχή και ο Γεωργιόπουλος σχεδόν στο πίσω δοκάρι με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς διαιτητές τους Κασκάνη, Σταυρόπουλο.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Καλλιντέρης, Παντσιώτης (46' Κάνιστρας), Κάϊας, Σεφεράσι, Κλουβάτος, Καράμπελας, Φιλίππου, Μουστάκας, Ντόκο (58' Μπιτσάνης), Πανταζής, Χελάς (71' Οδεμισιώτης).

 

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κοσμάς, Δέδες, Βαβαρούτσος, Αντωναίος, Ιμεράσι, Τσώνης, Γεωργιόπουλος, Τσέλα, Βοσνάκης (54' Καλογερόπουλος), Μαραγκούλιας (58' λ.τρ. Βασιλογιαννακόπουλος), Θεοδωσόπουλος (73' Ανδριανόπουλος).