Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 18:38

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2: Με σπουδαίο διπλό πλησίασε την κορυφή

Γράφτηκε από τον

Με γκολ που σημείωσε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η Ομόνοια επικράτησε χθες το βράδυ στο "Π. Μπαχράμης" του Ηρακλή Καλαμάτας με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν μετά από καλή εμφάνιση να πάρουν τους τρεις πόντους και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της πρωτοπόρου Σπερχογείας στο Πεταλίδι, την πλησίασαν στον έναν βαθμό.

Από την άλλη ο Ηρακλής είχε καλή παρουσία στη διάρκεια του 90λεπτου, δημιούργησε πολλές φάσεις για να πάρει τη νίκη, όμως δεν τα κατάφερε. Βέβαια ίσως να είχε καλύτερη τύχη στο παιχνίδι, αν σε δύο φάσεις οι αποφάσεις του διαιτητή Κουτσαναστάση ήταν διαφορετικές. Συγκεκριμένα στο 70' είχε σφυρίξει πέναλτι στην ανατροπή του Ψωρομύτη και στο 88' είχε μετρήσει το γκολ του Σπαντιδέα, που υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Οι άνθρωποι του Ηρακλή έχουν έντονα παράπονα από τον νεαρό διαιτητή, γιατί δεν προστάτευσε την ομάδα τους σε δυνατά μαρκαρίσματα στη διάρκεια του ματς, ενώ υποστηρίζουν ότι με τις υποδείξεις του στο παιχνίδι και ιδιαίτερα στις παραπάνω δύο φάσεις, δεν επέτρεψε στους "κυανόλευκους" να διεκδικήσουν τη νίκη.

Φάσεις - γκολ

Στο 30' ο Π. Παπαδέας μόνος απέναντι στον Κουκούτση έκανε το πλασέ και η μπάλα έφυγε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 35' πάσα του Π. Παπαδέα στον Κωστόπουλο αυτός με το τακουνάκι έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. 

Στο 65' ο Σπυρόπουλος έκανε την κάθετη πάσα στον Π. Παπαδέα, που μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 76' μετά από σέντρα του Σπυρόπουλου, οι Παπαδέας και Πραστέλλας διεκδίκησαν την μπάλα στον αέρα με τον 2ο να τη βρίσκει με κεφαλιά και να την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1. Στο 90' μετά από ωραίο συνδυασμό των Δημόπουλου, Σπυρόπουλου, Π. Παπαδέα και τελικό αποδέκτη τον Κωστόπουλο, αυτός με διαγώνιο σουτ από τη μικρή περιοχή σχεδόν σημείωσε το 0-2.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουκούτσης, Τζ. Παπαδέας, Μπρακούλιας (79' Μουρούφας), Γραμματικόπουλος, Πραστέλλας, Γ. Παπαδέας, Κωνσταντόπουλος, Μπακλαβάς (88' Ζαφειρόπουλος), Γκελγκέρια, Ψωρομύτης, Σπαντιδέας.

 

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ποτηριάδης, Δημητρίου, Αρβανίτης, Κωστόπουλος, Σπυρόπουλος, Π. Παπαδέας, Χάντζος, Επ. Καστριτσέας, Δελφάκης, Π. Καπόγλης (68' Δημόπουλος), Φλέσσας (87' Ηλ. Καπόγλης).