Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 18:55

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ - ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-2: Εχασαν βαθμούς οι πρωτοπόροι

Γράφτηκε από τον

Ισόπαλος με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε ο αγώνας που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Πεταλιδίου, ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και την πρωτοπόρο Σπερχογεία.

Για τους γηπεδούχους ο βαθμός της ισοπαλίας απέναντι στην ομάδα που οδηγεί την κούρσα στην Α1 είναι θετικό αποτέλεσμα και την απομάκρυνε και άλλο από τη ζώνη που οδηγεί στον υποβιβασμό.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν καλό παιχνίδι και διεκδίκησαν μέχρι το τελικό σφύριγμα το νικηφόρο αποτέλεσμα. Με λίγη τύχη στην τελική προσπάθεια θα τα είχαν καταφέρει, αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες, κυρίως με τους Παγώνη και Χριστόπουλο. Ομως έχουν και παράπονα από τη διαιτησία, αφού όπως υποστηρίζουν ο διαιτητής Ζαρακοβίτης δεν τους έδωσε πέναλτι στο 50' σε ανατροπή του Παγώνη από αμυντικό και τους ακύρωσε γκολ που πέτυχε ο ίδιος παίκτης στο 63' γιατί με την υπόδειξη του βοηθού ήταν σε θέση οφσάιντ. Συγκεκριμένα σε μπροστινή μπαλιά αμυντικός δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα, που πέρασε κάτω από τα πόδια του και ήρθε από πίσω ο Παγώνης και σκόραρε.

Τα γκολ και οι φάσεις

Στο 15' ο Ζοτάι με ωραίο πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0. Στο 35' ο Ζουμπόπουλος μετά από ωραία οργανωμένη ενέργεια των παικτών της Σπερχογείας, ο Ι.Ν. Γιακουμής "έκοψε" στον Ζουμπόπουλο και αυτός με σουτ στο "Γ" ισοφάρισε σε 1-1. Στο 65' από σέντρα του Κ. Κορμπή, ο Ζοτάι με κεφαλιά "έγραψε" το 2-1. Στο 74' μετά από ωραία κάθετη πάσα του Χριστόπουλου, ο Ι.Ν. Γιακουμής μπήκε στην περιοχή από τα πλάγια και με διαγώνιο σουτ πέτυχε το 2-2.

Στο 80' από κόρνερ του Αντωνίου ο Ξαρχάκος έκανε την κεφαλιά για να αποκρούσει ο Τσούλος και στην επαναφορά και πάλι ο Ξαρχάκος έκανε το πλασέ για να αποκρούσει ξανά ο τερματοφύλακας της Σπερχογείας. Στο 85' ο Δικαίος με σουτ από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 92' πάσα του Ι. Καραχάλιου στον Παγώνη, αυτός δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Κάρλος, Αρ. Δαμήλος, Δ. Παναγόπουλος, Ξαρχάκος, Χούτος (91' Γ. Παναγόπουλος), Γ. Καρδάσης, Αντωνίου (82' Ηλ. Δημητρουλόπουλος), Κοστόφ (70' Γ. Κορμπής), Ρ. Μπογκντάνι, Κ. Κορμπής, Ζοτάι.

 

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Τσούλος, Παπανικολόπουλος, Δημητρίου, Μοσχίδης, Γ. Δωδέκατος, Κορομηλάς, Παγώνης, Μπάλας (60' Χριστόπουλος), Δικαίος, Ζουμπόπουλος, Ι.Ν. Γιακουμής (75' Ι. Καραχάλιος).