Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 19:30

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΑΙΑΣ 0-0: Απομακρύνθηκε από την τρίτη θέση

Γράφτηκε από τον

Λευκή ισοπαλία είχαμε στην αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Χώρας, όπου η τοπικός Παπαφλέσσας και ο Αίας αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι που διεκδικούν την είσοδό τους στην προνομιούχο πρώτη 3άδα της βαθμολογίας, είχαν τις ευκαιρίες για τη νίκη, αλλά δεν τις αξιοποίησαν και πλέον βρέθηκαν 3 πόντους πίσω από το 3ο Ασπρόχωμα, που μία ημέρα νωρίτερα είχε κερδίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Θετικό αποτέλεσμα και δίκαιο απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί τη θέση στην 3άδα της ανόδου.

Για τη Χώρα το αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται θετικό, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που διεκδικεί την άνοδό της στην πιο πάνω κατηγορία.

Καλές στιγμές

Στο 1' ο Στραβάκος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 29' από σουτ του Παλιατσέα έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 43' σουτ του Διονυσόπουλου μέσα περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο Μίντζηρας. Στο 73' σε σέντρα του Αλεξανδρόπουλου ο Μπάκας την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 80' και στο 84' ύστερα από ωραίες διεισδύσεις του Μπάκα και ισάριθμες πάσες σε Μιχαλόπουλο και Στραβάκο αυτοί έκαναν τα σουτ για γκολ, όμως και τις δύο φορές η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς λίγο πριν την γραμμή του τέρματος και χάθηκαν δύο καλές ευκαιρίες για γκολ.

ΧΩΡΑ: Μίντζηρας, Ρουσόπουλος (75' λ.τρ. Δημόπουλος), Μαθιός, Β. Κανελλόπουλος, Θ. Τσόπελας, Δ. Κανελλόπουλος, Επ. Καγιάς, Γ. Καγιάς, Σκουφάκης, Γκεβόρι, Καλογερόπουλος.

 

ΑΙΑΣ: Μπαχράμης, Αλεξανδρόπουλος, Παυλέας, Περιβολάρης, Παπαγιαννόπουλος (59' Μασουρίδης), Παλιατσέας, Μιχαλόπουλος, Στραβάκος, Διονυσόπουλος (59' Μπάκας), Αντεμάι, Πανταζής (75' Μπαζίγος).