Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 19:44

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 2-3: Επέστρεψε στις νίκες

Γράφτηκε από τον

Στις νίκες επέστρεψε το Σάββατο ο Ακρίτας Κορώνης, που επικράτησε εκτός έδρας του Νέου Αρι με 3-2.

Η τελευταία νίκη της, ήταν επίσης εκτός έδρας και με το ίδιο σκορ την 17η αγωνιστική απέναντι στην πρωτοπόρο τότε Σπερχογεία. Από τότε είχε δύο ήττες από Μικρομάνη (εντός) και Απόλλων Πεταλιδίου (εκτός) και μία ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική με τον Χανδριναϊκό (εντός). Να σημειωθεί ότι λόγω διαφόρων προβλημάτων, η ομάδα της Κορώνης δεν είχε αλλαγές και αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου με 11 παίκτες. Στα θετικά εκτός από τη επιστροφή στις νίκες, ήταν και η συμμετοχή του 14χρονου επιθετικού Στέφανου Τσουκάτου, ο οποίος στη 2η συμμετοχή με την ομάδα της Κορώνης, αλλά πρώτη του ως βασικός κατόρθωσε να σκοράρει κάνοντας το 1-2.

Από την άλλη ο Νέος Άρις προσπάθησε να είναι ανταγωνιστικός απέναντι σε μια πιο δυνατή ομάδα και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Παρότι δύο φορές κατόρθωσε να ισοφαρίσει δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας.

Τα γκολ

Στο 21' μετά από φάση διάρκειας στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Χοτζόλι με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 62' ο Καρούμπας με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 1-1. Στο 72' μετά από μπέρδεμα των αμυντικών η μπάλα έφτασε στον Τσουκάτο και αυτός με πλασέ σε κενή εστία πέτυχε το 1-2. Στο 75' ο Κωστόπουλος με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-2.

Στο 81' μετά από κάθετη πάσα του Σταμάτη ο Μαθιόπουλος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΝΕΟΣ ΑΡΙΣ: Παπαβασιλόπουλος, Κατσιμαγκλής (65' Π. Σκουράκης), Βουρλάκος (55' Δ. Σκουράκης), Ζούζουλας, Κωστόπουλος, Αναζίκος, Ι. Σκαλιώτης, Καρούμπας, Αναστασόπουλος, Μπάκας (60' Κουρκουτάς), Φλέσσας.

 

ΚΟΡΩΝΗ: Σπυρόπουλος, Τέντες, Σαρέλας, Παναγιωτόπουλος, Χοτζόλι, Αν. Μάραντος, Μουτζούρης, Μπλάνας, Μαθιόπουλος, Σταμάτης, Τσουκάτος.