Δευτέρα, 13 Μάρτιος 2017 20:07

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 1-0: Πολύ κοντά στην παραμονή

Γράφτηκε από τον

Άλλο ένα βήμα για την παραμονή του στην Α1 τοπική έκανε ο Χανδριναϊκός, που το απόγευμα του Σαββάτου κέρδισε εντός έδρας με 1-0 το Μεσσηνιακό.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν σε μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη που την είχαν μεγάλη ανάγκη ώστε να απομακρυνθούν και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Παράλληλα κατάφεραν να ξεφύγουν 7 πόντους από τον προχθεσινό αντίπαλο τους, αλλά και να έχουν το πλεονέκτημα, σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς το ματς του α' γύρου είχε λήξει ισόπαλο χωρίς γκολ.

Ο Μεσσηνιακός καιγόταν για βαθμούς, αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση και προσπάθησε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Έκανε την προσπάθεια του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως δεν μπόρεσε να απαντήσει στο γκολ που δέχτηκε στο 60'. Μάλιστα λίγα λεπτά νωρίτερα (55') είχε μείνει με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Σπανού, ο οποίος ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε αντίπαλο του και έτσι το έργο του για να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς, έγινε πιο δύσκολο. Είχε καλές φάσεις για γκολ με τους Παπαγεωργίου, Σπανό, Π. Γιαννακόπουλο και Χαρίτο (2 φορές), όμως δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και να βοηθήσουν την ομάδα τους, να αποσπάσει κάποιο θετικό.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 60' ο Κόντι με πλασέ μέσα από την περιοχή.

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Νικητόπουλος, Κλαρίδας, Κότι, Φωτόπουλος, Δ. Κατσιγιάννης, Ι. Κατσιγιάννης, Λύρας, Μεμουσάι, Καρλής (85' Αλ. Κοντός), Σαχινάι, Ζωγόπουλος.

 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κ. Γαβράς, Χαρίτος, Κριτσωτάκης (73' Μαργιόλης), Παπαγεωργίου, Σπανός, Νούλας, Κουλουράς, Μαγουλιανίτης, Π. Γιαννακόπουλος, Παπαδήμος (78' Θεοδωρόπουλος), Ξυνός.