Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 11:34

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ: Η αποστολή για τον αυριανό ημιτελικό με ΕΠΣ Μακεδονίας

Γράφτηκε από τον

Την τελευταία της προπόνηση πριν τον αυριανό ημιτελικό του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων έκανε χθες η Μεσσηνιακή ομάδα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.

Η μικτή παίδων της Μεσσηνίας θα αντιμετωπίσει αύριο στις 2.30 μ.μ. στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας στην Αθήνα την ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας και ο νικητής θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θααντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ΕΠΣ Εύβοιας - ΕΠΣ Ηρακλείου που θα γίνει επίσης αύριο στην Αθήνα. 

Μετά την χθεσινή προπόνηση ο προπονητής της Μεσσηνιακής ομάδας Ηλίας Μαστορέας ανακοίνωσε και την αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο στις 8 το πρωί από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ για την Αθήνα. Την 18άδα απαρτίζουν οι Ευάγγελος Καραχάλιος, Δημήτρης Αρβανίτης, Παναγιώτης Οικονομέας, Μιχαήλ - Αλέξανδρος Στυλιανόπουλος, Αλέξανδρος Καλύβας, Ιωάννης Σαούτης, Γιώργος Παπανικολόπουλος, Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος, Γιώργος Κωστέας, Δημήτρης Σαρδέλης, Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Θανάσης Κακαλέτρης, Ιωάννης - Παναγιώτης Κοτσιλιέρης, Βασίλης Αντωνόπουλος, Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, Σωτήρης Παπαγεωργακόπουλος, Γιώργος Σκοπέτος. 

Σφυρίζει ο Ντουμιτρέσκου

Ο Ρόμπερτ Ντουμιτρέσκου από τον Πειραιά θα διευθύνει τον αυριανό ημιτελικό ανάμεσα στην ΕΠΣ Μακεδονίας και την ΕΠΣ Μεσσηνίας στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας. Βοηθοί του θα είναι Ιορδάνης Καρακελλές και Θανάσης Φαγκρίδας, επίσης από το σύνδεσμο Πειραιά.