Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 12:46

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Νέα αλλαγή προπονητή, με τον Βανικιώτη να αποτελεί παρελθόν!

Γράφτηκε από τον

Κάτι λιγότερο από έναν γύρο κάθισε στον πάγκο της Ανδρούσας ο Στάθης Βανικιώτης, μιας και από την Δευτέρα το βράδυ αποτελεί παρελθόν.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε συνάντηση με τους διοικούντες όπου αποφασίστηκε πως για το καλό της ομάδας θα πρέπει να υπάρξει αλλαγή προπονητή, με δεδομένο και κάποια προβλήματα που υπήρχαν και πως η ομάδα είναι στη ζώνη του υποβιβασμού. 

Ο σοβαρός τεχνικός μέσω του "Ν" θέλησε να ευχαριστήσει άπαντες στην Ανδρούσα για τη συνεργασία, της ευχήθηκε καλή επιτυχία και θεωρεί πως θα πετύχει τον στόχο της παραμονής στην Α' τοπική.

Ο Στάθης Βανικιώτης έκανε ντεμπούτο στον "κυανόλευκο" πάγκο στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τον Τέλλο Άγρα στους Γαργαλιάνους, με την Ανδρούσα να παίρνει το διπλό (0-1).

Να θυμίσουμε πως στο ξεκίνημα της σεζόν προπονητής της Ανδρούσας ήταν ο Σπύρος Τσίκινης, ύστερα για λίγα ματς στον πάγκο κάθισε ο Κώστας Καλογερόπουλος, ενώ για μόλις ένα παιχνίδι κοουτσάρισε την ομάδα ο Γιώργος Γρηγορόπουλος, για να πάρει τη θέση του ο Στάθης Βανικιώτης.

Πλέον η διοίκηση της Ανδρούσας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και μία πρώτη κρούση έγινε στον Γιώργο Γρηγορόπουλο, προκειμένου να επιστρέψει στον "κυανόλευκο" πάγκο για τις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές.