Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 15:35

ΜΕΘΩΝΗ - ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ 2-2: Εχασε βαθμούς, δεν χάνει τον τίτλο

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ - ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ 2-2: Εχασε βαθμούς, δεν χάνει τον τίτλο

Εντός έδρας ισοπαλία με το Βλαχόπουλο έφερε η πρωτοπόρος του 2ου ομίλου της Β' τοπικής Μεθώνη, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Μάλιστα η Μεθώνη προηγήθηξε με 2-0 ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με δύο τέρματα και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Η Μεθώνη λοιπόν έχασε δύο βαθμούς ωστόσο δεν χάνει τον τίτλο και την απευθείας άνοδο στην Α1 τοπική. 

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος η Μεθώνη βρίσκεται 9 βαθμούς μπροστά από την δεύτερη Θύελλα Χαρακοπιού και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

Μάλιστα διατηρεί και ένα μοναδικό ρεκόρ στη Μεσσηνία καθώς είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο Νομό σε όλες τις κατηγορίες. 

Σε 18 ματς μετρά 14 νίκες και 4 ισοπαλίες! Αξιοσημείωτο είναι ότι οι δύο ισοπαλίες της είναι με το Βλαχόπουλο, για το οποίο αποτελεί… παράσημο ότι είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει χάσει σε κανένα από τα δύο ματς με την πρωτοπόρο Μεθώνη. 

Στο Σαββατιάτικο ματς, η Μεθώνη ξεκίνησε πολύ καλά και προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ που πέτυχε ο Βαγγέλης Κουλόπουλος στο 22' και το 50'. 

Το Βλαχόπουλο κατάφερε να μειώσει γρήγορα σε 2-1 μ τον Κωστόπουλο στο 56' και τελικά να πάρει το βαθμό στο 77' ισοφαρίζοντας σε 2-2 με τον Μαθιόπουλο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Κυριόπουλος, Μανιατέα. 

ΜΕΘΩΝΗ: Κανελλόπουλος, Κουφός, Τσέλιος, Κοσυφολόγος, Μπάλλας, Σταματελόπουλος, Τσατάς, Μπούρδος, Κουλόπουλος, Καλδής (46' Κοτσίρης), Καραματσούκης (72' Λίγγρης). 

 

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ: Σταθόπουλος, Μάρκου, Ντερβίσι (59' Κοσμάς), Πουλόπουλος, Μαθιόπουλος, Λάζαρης, Ομέρι, Πετρόπουλος (75' Λιανός), Κορομηλάς, Δωδέκατος, Κωστόπουλος.