Τρίτη, 29 Οκτώβριος 2013 17:46

Πόλεμος... ανακοινώσεων μεταξύ Παναθηναϊκού, Εργοτέλη

Γράφτηκε από τον

Ο... χαρτοπόλεμος ανάμεσα σε Εργοτέλη και Παναθηναϊκό που ξεκίνησε μετά την πρόσφατη μεταξύ τους αναμέτρηση συνεχίστηκε την Τρίτη μέσω... διοικητικών κύκλων των δύο συλλόγων.

 

«Δεν δικαιούται να μιλά για γραφικότητα εκείνος που έδωσε άλλη διάσταση στην συγκεκριμένη έννοια, αυτός που με τα “τιτιβίσματα” και γενικότερα τις κατα καιρούς δημόσιες τοποθετήσεις του ευτελίζει τον σύλλογο που εκπροσωπεί και ευτελίζεται και ο ίδιος στο πανελλήνιο!

 

Όσο για τις φαιδρότητες περι “παραρτημάτων”, περιμένουμε τις αποδείξεις για να μάθουμε κι εμείς ποιά είναι τα αφεντικά μας. Σε διαφορετική περίπτωση ο παραπάνω κύριος (και οι διάφοροι “κύκλοι” του) δεν θα είναι τίποτε άλλο παρα ένας κοινός συκοφάντης όχι μόνο εναντίον του Εργοτέλη αλλά και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου», αναφέρει χαρακτηριστικά η διαρροή των κρητικών!

Οι "πράσινοι" δεν άφησαν αναπάντητα τα παραπάνω και λίγο αργότερα έδωσαν συνέχεια στις... διαρροές ως εξής: «Ευχαριστούμε τον Εργοτέλη που, δίχως να τον κατονομάσουμε, αναγνώρισε τον… εαυτό του στο χαρακτηρισμό ‘παράρτημα του Ολυμπιακού’. Περιμένουμε με ανυπομονησία να ‘καρφωθούν’ και οι υπόλοιποι…».

 

ΠΗΓΗ: GAZZETA.GR