Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 18:12

Βεργέτης: Δεν κάνω λογαριασμούς, γελάει ο Θεός

Γράφτηκε από τον

Ο νέος προπονητής του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης, μίλησε για τη "μάχη" παραμονής της ομάδας του και υποστήριξε ότι δεν κάθεται να κάνει υπολογισμούς γιατί "ο Θεός γελάει". Τόνισε, ακόμα, ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι κυρίαρχος στα playoffs.

Ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με τον βαθμό από τη Βοιωτία, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Λεβαδειακό, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League. Ο τεχνικός των Αρκάδων, Στάικος Βεργέτης, που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο μετά την επιστροφή του στην ομάδα, αναφέρθηκε στο ματς, αλλά και στη  "μάχη" παραμονής.

Αρχικά ανέφερε: "Και οι δυο ομάδες και ο Αστέρας και ο Λεβαδειακός, είχαν τις στιγμές τους. Ήμασταν περισσότερο καλοί στο οργανωμένο παιχνίδι, ενώ ο αντίπαλος στις στατικές φάσεις. Είναι θετικό το αποτέλεσμα γιατί ήταν εκτός έδρας, γιατί ο αντίπαλος δίνει αγώνα για την επιβίωσή του, γιατί είχε μεγάλη νεροποντή και παίζαμε και με παίκτη λιγότερο από ένα σημείο και μετά.

Τώρα έχουμε τη μάχη με τον ΠΑΣ, πάμε να πάρουμε 3 βαθμούς. Δεν κάθομαι να κάνω λογαριασμούς. Όταν λογαριάζεις, γελάει ο Θεός. Θα γίνει μάχη, γιατί κανείς δεν πουλάει εύκολα το τομάρι του. Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Δεν παίζει ρόλο η έδρα και κάθε ομάδα κυνηγάει το στόχο της".

Αναφορικά με την υπόθεση του τίτλου, επεσήμανε: "Το πρωτάθλημα μπορεί να μην έχει τελειώσει μαθηματικά, αλλά είναι πολύ δύσκολο να χάσει το προβάδισμα ο Ολυμπιακός. Νομίζω ότι ο Πανιώνιος έχει σταθερά καλή πορεία. Ο Παναθηναϊκός βρίσκει πλέον μια σταθερή πορεία, ο ΠΑΟΚ μου αρέσει πάρα πολύ εφέτος, αλλά κάποιες φορές είναι αυτοκαταστροφικός. Νομίζω ότι ο Πανιώνιος δε θα μπορέσει να τον αντιμετωπίσει. Ούτε τον ΠΑΟΚ ούτε τον Παναθηναϊκό. Θα είναι κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ στα playoffs".

Πηγή: sport24.gr