Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2017 12:45

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Δίψα για πρόκριση στον τελικό σήμερα με ΕΠΣ Μακεδονίας

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Δίψα για πρόκριση στον τελικό σήμερα με ΕΠΣ Μακεδονίας

Οι παίδες της μικτής Μεσσηνίας έκαναν την έκπληξη με τη νίκη (1-0) επί της πανίσχυρης ΕΠΣ Αθηνών και την πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Οι φιλοδοξίες όμως δεν σταματούν εδώ και άπαντες στη Μεσσηνιακή ομάδα ζουν και αναπνέουν για την πρόκριση στον τελικό. 

Η ΕΠΣ Μακεδονίας είναι το μόνο, αλλά υψηλό εμπόδιο που έμεινε και ήρθε η ώρα για τους παίκτες της παίδες της Μεσσηνίας να το περάσουν σήμερα στις 2.30 μ.μ. στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας στην Αθήνα. Εκεί όπου ορίστηκε να διεξαχθεί ο νοκ - άουτ ημιτελικός. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων παίδων, το νικητή του δεύτερου ημιτελικού  ΕΠΣ Εύβοιας - ΕΠΣ Ηρακλείου, που διεξάγεται επίσης σήμερα στην Αθήνα. 

Η αποστολή της μικτής παίδων Μεσσηνίας θα αναχωρήσει σήμερα στις 8 το πρωί από το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ και θα τη συνοδέψουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και υπεύθυνοι των μικτών ομάδων Αγγελος Γεωργόπουλος και Ηλίας Αλεξανδρόπουλος,  ο τεχνικός διευθυντής Άγγελος Σκαφιδάς και ο φυσικοθεραπευτής Θεόδωρος Ασημακόπουλος. 

Το "παρών" στον ημιτελικό θα δώσει επίσης ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας Λεωνίδας Οικονομίδης καθώς και άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. 

Αγωνιστικά, ο προπονητής Ηλίας Μαστορέας μετά την προπόνηση της Δευτέρας ανακοίνωσε την αποστολή. Την 18άδα απαρτίζουν οι Ευάγγελος Καραχάλιος, Δημήτρης Αρβανίτης, Παναγιώτης Οικονομέας, Μιχαήλ - Αλέξανδρος Στυλιανόπουλος, Αλέξανδρος Καλύβας, Ιωάννης Σαούτης, Γιώργος Παπανικολόπουλος, Κωνσταντίνος Κοσμόπουλος, Γιώργος Κωστέας, Δημήτρης Σαρδέλης, Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Θανάσης Κακαλέτρης, Ιωάννης - Παναγιώτης Κοτσιλιέρης, Βασίλης Αντωνόπουλος, Κωνσταντίνος Θεοδωρόπουλος, Σωτήρης Παπαγεωργακόπουλος και Γιώργος Σκοπέτος. 

 

Απαντες στις τάξεις της Μεσσηνιακής ομάδας αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά πιστεύουν στην πρόκριση. Η ΕΠΣ Μακεδονίας είναι από τις πιο δυνατές Ενώσεις της χώρας, όμως το ίδιο ίσχυε και με την Αθήνα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι πρόκειται για νοκ - άουτ παιχνίδι. Οι παίδες της Μεσσηνίας έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και είναι έτοιμοι για το μεγάλο ημιτελικό, τον οποίο θα διαιτητεύσει ο  Ρόμπερτ Ντουμιτρέσκου από τον Πειραιά. Βοηθοί του θα είναι Ιορδάνης Καρακελλές και Θανάσης Φαγκρίδας, επίσης από το σύνδεσμο Πειραιά.